Cuma, Mart 27, 2015

23 NİSAN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR


Küçükçekmece Belediye Başkanlığının her yıl düzenlemiş olduğu 3.Miniminikler 23 Nisan futbol şöleni başlıyor.


GRUPLAR 
1.GRUP,SEFAKÖYSPOR,SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR,İST.SİNOPSPOR,İST.TRABZONSPOR
2.GRUP,KANARYASPOR,SULTANMURATSPOR,İST.BARIŞSPOR,HALKALI TAŞTEPESPOR
3.GRUP,K.Ç.İDMANYURDUSPOR,GALATASARAY,İST.BALKANSPOR,BEZİRGANBAHÇESPOR
4.GRUP,K.Ç.YEŞİLOVA ESNAFSPOR,CENNETBARBAROSSPOR,SEFAKÖY KARTALSPOR,İKİTELLİSPOR

                             KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
KÜÇÜKÇEKMECE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ DESTEKLEME DERNEĞİ 

3.MİNİMİNİKLER 23 NİSAN FUTBOL ŞÖLENİ STATÜSÜ

( 2015 YILI )
1. Miniminikler Futbol Şöleni müsabakalarının 4 grupta tek devreli lig usulü oynanmasına
2. Müsabakalarda galibiyete ( 3 ) üç, beraberliğe ( 1 ) bir, yenilgiye ( 0 ) sıfır puan verilmesine. Takımlar arasında puan eşitliği durumunda Futbol Federasyonu genelgesinin uygulanmasına.
3. Miniminikler Futbol Şöleninde yer alacak oyuncuların isim listeleri katılan spor kulüpleri tarafından Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğine turnuva başlamadan teslim edilir. İsim listesinde en fazla 20 sporcu ismi yazılabilir. 2014-2015 sezonu TFF lisansına sahip olan sporculardan sağlık raporu istenmez. Lisansı olmayan sporculardan sağlık raporu istenir ve bununla birlikte resimli kimlik aslı, fotokopisi ve 1 adet resim  getirilir. Geçici lisans düzenlenir. Yaşı büyük gösteren ve yaşı büyük olduğuna kanaat getirilen oyuncu hakem ve saha komiseri tarafından müsabakaya çıkmadan men edilir.
4. Müsabakalarda 2004-2005 doğumlu lisanslı – lisanssız oyuncular oynatılır.Müsabakalar kaleci dahil 11 oyuncu ile oynanır ve oyuncu değişikliği sayısı sınırsızdır.(Kontenjan olarak 2003 doğumlu 2014-2015 sezonunda TFF tarafından lisansı çıkartılmış 1 kaleci yer alabilir.)  
Yedek oyuncu sayısı 7’dir.
5. Müsabaka öncesi esame listesi düzenlenip yönetici ve antrenör tarafından imzalanacak. 
6. Miniminikler Futbol Şöleninde takımlar istediği sıralı forma numarası ile müsabakaya çıkabilir. 
7. Müsabaka süresi 2x30=60 dk. Oynanır.
8. Top ağırlığı 400 gram’dır.
9. Müsabaka en az 9 oyuncu ile başlar. Müsabaka anında herhangi bir nedenle oyuncu sayısı 6’ya düştüğünde müsabaka hakem tarafından tatil edilir. (Rakip takım galip sayılır.)
10. Minikler Futbol Şöleni müsabakaları gruplarında birinci ve ikinci sırayı alan takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanırlar. Birinci grubun birincisi ile ikinci gurubun ikincisi , ikinci grubun birincisi ile birinci grubun ikincisi , üçüncü grubun birincisi ile dördüncü grubun ikincisi , dördüncü grubun birincisi ile üçüncü grubun ikincisi arasında tek maçlı eleme müsabakası oynanır. Çeyrek final müsabakasında oynanan birinci maçın galibi ile ikinci maçın galibi , üçüncü maçın galibi ile dördüncü maçın galibi takımlar yarı final müsabakası oynamaya hak kazanır.  Yarı final müsabakasında birinci maçın galibi ile ikinci maçın galibi final müsabakası oynamaya hak kazanır. Mağlup olan takımlar üçüncülük – dördüncülük müsabakası oynayacaklardır.
11. Eleme türünde oynatılan müsabakalarda uzatma süresi olmayacaktır. Beraberlik halinde seri penaltı atışları ile sonuç alınacaktır.
12. Kart cezalarının tertip komitesi kararı ile kulüplere tebliğ edilmesine 
13. Müsabakaların 28 Mart 2015 tarihinde başlamasına, 23 Nisan 2015 tarihinde final müsabakasının oynatılmasına
14. Bu statüde belirtilmeyen konularda 2014 – 2015 AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR kitabı, FUTBOL MÜSABAKA ile diğer TALİMATLARIN geçerli olmasına
15. Maçların K.Çekmece Bld. Yeşilova Kemal Aktaş ve Halkalı Etap  stadlarında oynatılmasına, Tertip Komitesi gerekli gördüğü hallerde maçların stadı, tarihi ve saatlerinde değişiklik yapabilir.
16. Miniminikler Futbol Şölenini tamamlama zorunluluğu hükümlerinin uygulanmasına  
17. Miniminikler Futbol Şöleninde görev alacak hakemlerin ilçemizde bulunan faal veya faal olmayan hakemler tarafından sağlanacaktır.
18. Miniminikler Futbol Şölenine katılmak isteyen takımlarımız kulüp antedli kağıdına, turnuvaya katılmak istediklerine dair bir yazı ile en geç 01.02.2015 tarihine kadar Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğine müracaat etmeleri gerekmektedir. 
19. Miniminikler Futbol Şöleninde lisanslı veya lisanssız aynı yaşa uygun üç kız çocuğu oynatılabilir.
20. Miniminikler Futbol Şöleninde ofsayt uygulaması vardır.
21. Geleneksel Miniminikler Futbol Şöleninin açılış maçını tertip komitesi belirler.
22. Turnuva başladıktan sonra ve dereceye giren takımların ödül törenine katılmamaları halinde gerekli yaptırımlar uygulanır.
23. Bu statü 23 maddeden ibaret olup, tüm maddeleri okudum ve kulübüm adına kabul ettim.


Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.