Perşembe, Mart 19, 2015

FATİH YILDIRIM: SON DÖRDE KALMAK İSTİYORUZ


Türkiye U15 Şampiyonası'nda ikinci kademede Kastamonu Grubu'nda yer alan Zara Ekinlispor'un teknik direktörü Fatih Yıldırım gruplarını değerlendirdi. Genç teknik adam amaçlarının grubu lider bitirip ilk dörde kalmak olduğunu ifade etti.

İddialı takımlardan oluşan bir gruba düştüklerini belirten Yıldırım, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Zara Ekinli spor olarak altyapıda son 3 yıldır yükselen bir grafiğimiz var. Amacımız bu grubu lider tamamlayıp adımızı Türkiye'nin en iyi 4 takımından biri olarak yazdırmak. Gerek oyuncu grubu gerekse geçmiş yıllarda edindiğimiz tecrübeler bizim bu grupta ne kadar iddialı olduğumuzu kanıtlıyor. Sezon başındaki hedefimizde sadece turnuvalara katılan takımlar değil; katıldığı her turnuvada ses getiren başarılı olan takımlar ortaya çıkarmaktı. Son 20'ye kalarak ilk etapta başarıyı elde etmiş olsak da adımızı son 4 takım arasına yazdırıp geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu kazanmak en büyük arzumuz" dedi.

Zara Ekinlispor, Kastamonu Grubu'nda Bursa Arabayatağıspor, Samsun Kadıköyspor ve Giresun Görelespor'la karşılaşacak.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İFA ligde kaldı, Taçspor baraj oynayacak

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 2023-24 sezonu bugün tamamlandı. Çorluspor 1947'nin şampiyon olduğu grupta genel tablo belli oldu.