Perşembe, Şubat 19, 2015

İKİTELLİSPOR PROFESYONEL KULÜPLERİN GÖZDESİ OLDU

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden ve futbolun her dalına büyük destek veren İkitellispor futbola verdiği katkıların meyvelerini bu sezonda topladı. 



Küçük yaşlardan itibaren İkitellispor altyapısında yetişen 8 futbolcu, Türkiye’nin önemli profesyonel kulüplerine transfer oldu. İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan Futbol Takımımız, profesyonel liglere gönderdiği futbolcularla adından söz ettiriyor ve  Son transferlerle futbolda altyapı başarısını kanıtlayan kulübümüz, yaklaşık 350 lisanslı sporcusuyla futbolcu fabrikası gibi çalışıyor.



İkitellispor altyapısında yetişen sporcuların başarılarını kanıtlayarak köklü takımların kadrolarında yer almasının gurur verici olduğunu belirten kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan “Biz gençlerimizi sağlıklı birer birey olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Spor da bunu yapma’nın en iyi yolu.
Emek verdiğimiz çocuklarımızın Türkiye’nin önemli takımları tarafından talep edilmeleri, bizim kulüp olarak iyi bir eğitim verdiğimizi, altyapıda iyi işler yaptığımızı ortaya koyuyor” dedi.

2014/2015 SEZONU PROF TAKIMA TRANSFER OLAN FUTBOLCULAR
RESUL EGECI : EYÜPSPOR
AHMET TOPAL : KASIMPAŞA
HAMZA CİFTCİ : KASIMPAŞA
MEVLUT EREN SOYLU : ÇANAKKALE DARDANEL
MEHMET UÇUCU : EYÜPSPOR
CEMŞER KAYA : EYÜPSPOR
ENESCAN İNANLI : ORDUSPOR
MEVLÜT EREN: ÇANAKKALE DARDANEL

HABER: YILMAZ AKTEPE


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...