Çarşamba, Şubat 25, 2015

İKİNCİ YARIDA NİŞANTAŞI 3 PUANI KAPTI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 2. Hafta mücadelesinde Nişantaşı FK ile Zara Ekinlispor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı Nişantaşı FK 2-0 kazandı.

Karşılaşma Nişantaşı FK'nın vuruşu ile başlandı. Her iki ekipte karşılaşmaya temkinli başlarken mücadelenin ilk tehlikeli atağı Zara Ekinlispor’dan geldi. Mücadelenin 19. Dakikasında sağ taraftan korner kullanan Zara Ekinlispor’da Sedat’ın kafa vuruşu az farkla auta gitti.




Mücadelenin 21. Dakikasında kontra atak sonucunda Doğan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Doğan’ın aşırtma vuruşunda top çok az farkla oyun alanını terk etti. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca soyunma odalarına 0-0’lık eşitlik ile gidildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Nişantaşı FK, karşılaşmanın 53. Dakikasında Zara Ekinlispor filelerini havalandırarak mücadele de 1-0 öne geçti. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen Zara Ekinlispor’da Vahap mücadelenin 79. Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

Nişantaşı FK'da Ömercan karşılaşmanın son dakikasında Zara Ekinlispor filelerini bir kez daha havalandırarak durumu 2-0 yaptı. Mücadele de başka gol olmayınca karşılaşma Nişantaşı’nın 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.





STAT: Bakırköy Belediye
HAKEMLER: Erdoğan Özkaya, Abdurrahman Cesur, Mikail Kaçuk
NİŞANTAŞI: Seyitcan, Emirhan, Cüneyt, Dolunay, Berent, Emre, Yunus(Dk.68 Ömercan), Sezer, Hasan(Dk.92 Nihat), Kenan, Murat(Dk.85 Emre)
ZARA EKİNLİSPOR: Hamdi, Cem, Mehmet, Gökhan, Emre, Sedat, Vahat, Ferhat, Doğan(Dk.80 Yahya), Remiz(Dk.62 Turgay), Samet

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK 





Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...