Çarşamba, Şubat 25, 2015

LİGDEN ÇIKARILSALAR DA ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORLAR

Rumeli Hisarı Spor Kulübü futbolcuları, 2. Amatör Lig'in başlamasına sayılı günler kala TFF tarafından gruptan çıkarılmalarına rağmen çalışmalarını aksatmadan tam takım halinde, özverili azimli ve hırslı bir şekilde ara vermeden devam ediyor.

Bunun nedeni ise Rumeli Hisarı Spor Kulübü futbolcularının birbirlerine olan sevgi saygı ve bağlılıkları... Alınan son dakika kararı her ne kadar üzücü olsa ve takımda hevesleri kırsa da hiç bir kimseden maddi destek almadan kendi imkanlarıyla çalışan futbolcular durumu kamuoyunun takdirine bıraktı. 

Futbolculara en büyük destek ise Antrenör Şahin Öztürk ve Genel Kaptan Savaş Bal'dan gelmekte. Hem Öztürk hem de Bal futbolcıların her daim yanında ve en büyük destekçileri.

Kırmızı-Lacivertli taraftarlar ise "Futbolcuların bu karara rağmen gösterdikleri özveriyi emekleri için daha ne denilebilir? Orası da spor camiamızın inisifiyatine kalmış bir durumdur" ifadelerini kullanıyor.

5 yorum:

Erman dedi ki...

Rumeli Hisarı futbolcusu olarak. Bizi ne kadar bu kadar olumsuzluga suruklesenızde calısmalarımıza ara vermeden devam edıcez ve daha hırslı daha azımlı olarak tekrardan karısınıza dikilicez. Kimse bizi yıldık sanmasın. Biz calışmalarımızı ozveriyle devam edicez. Zeki cevik ve AHLAKLI olarak yolumuza devam edicegiz..

Unknown dedi ki...

Sorarım Simdi Federasyon Yetkilisi Ali Düsmez'e Sizlerin "Biz Bir Aileyiz" Dediğiniz Bu mudur ?

Unknown dedi ki...

Evet bazı yorumlar bizi çok uzuyor bu takımın futbolcuları olarak :( maalesef kendi yönetimimizden bahsetmek istiyorum konuya baslamadan önce !!!
Böyle bir işe kalkişanlar ve klubunu yok pahasına geri çeken kişiler bizi elbette herkesden herseyden daha çok etkiledi , inanın sizlerin ve tum büyüklerimizin insiyatifine sığınarak konuşuyorum yine söylüyorum tüm suç bizi böyle ortada bırakan yoneticilerimizindir, biz şu ana kadar çok heyecanlı ve istekli bir takım olarak çıkış yapmak isterken tüm hayallerimiz boşa gitti tıpkı yeni doğmuş çocuğunu sokağa bırakan insanların çocukları gibi olduk biz bu insanların çocukları değil gerçek anlamda bizi anlayan ve bizi yetiştiren insanların çocukları olmak istiyoruz ...
Tabikide 1. Amatörden çekilip daha sonra 1 sene beklemeden 2.amatorden başlamak diğer klüp yöneticilerini dusundurmus olabilir biz bu takımın futbolcuları olarak sizlerin değerli anlayislarini ve sevkatlerini beklemekteyiz, ne olursunuz bu hata kavramını bizim üstümüze yikmayin

Saygılarımızla

Adsız dedi ki...

tff ve ali düşmez sadece kendilerine bu lafı söylemişler biz biz aileyiz ama maalesef amatör takımları ayrı tutarak bu aileyi parçaladılar.
Elbet bu sefa bir gün bitecek ve herşey ortaya çıkacak.

Adsız dedi ki...

Yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışırsanız, maalesef yukarıda olduğu gibi patlarsınız... Kura çekiminde normalde 2 takım çıkacakken, önerilen bir teklifi kabul edip hadi 3 takım çıkaralım diyen bir kurumdan daha yaratıcı bir sonuç beklemek de sürpriz olurdu sanırım... Sporun kelime anlamını bilmeyenler için bu yazdıklarımın tesir edeceğini de zannetmiyorum, neyse "AMATÖR"ün hakkını davranışınızla verdiniz... TEBRİKLER !

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...