Salı, Şubat 24, 2015

BEZİRGANBAHÇESPOR'DAN FAYDALI EĞİTİM

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Beziganbaheçspor geçtiğimiz hafta sonu maçların tatil olmasını fırsat bilerek, Kişisel Gelişim Uzmanı Zafer Yılmaz sunumu ile U16 Sporcuları için eğitimi ve İletişim konulu söyleyişi gerçekleştirdi.

Bezirgangaçespor kulüp Binasında gerçekleşen söyleyişi ye Bezirganabeçspor kulüp Başkanı Hayatti Yolcu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve Bezirgangaçespor kulüp Altyapıdan sorumlu Genel kordinatör Metin Gökdağ ve U 16 Futbol takım oyuncuları katıldı.

Kulüp Başkanı Hayattı yolcu yaptığı açıklamasında,''yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul'da Amatör Lig maçları iptal edildi. Biz de daha önce Altyapıdan sorumlu Genel koordinatör Metin Gökdağ hocamızın üzerinde çalıştığı bu organizasyonu bu gün gerçekleşirdik ve çok güzel ve yerinde olduğuna inanıyorum gelişim uzmanı Zefer Yılmaz beye bilgilerini çocuklara aktararak bilgilendirdiği için çok teşekkür ederim'' dedi.



Altyapıdan sorumlu Genel koordinatör Metin Gökdağ’da yaptığı açılamasında, ''Bezirganbaheçspor kulübü olarak futbol eğitimi alan çocuklarımız burada sadece futbol eğitimin dışında 2 ayda bir Çocukların gelişim, Beslenmesi, Madde Bağımlığı, Uyku düzeni, Aileleri ilerletişim konusunda ve Okulda başarılı olma konusunda toplantılar ve paneller veriyor ve onları toplumuza duyarlı ve hayırlı bireyler yetişmesi konusunda aydınlatmaya çalışıyoruz'' DEDİ.

* Eğitimi İletişim ve değerler üzerine senin futbol oynarken hayaline ne olmak istiyorsun.
*Buradaki hayat amacın asıl hedefin nedir.
* Futbolu niçin oynuyorsun.
*Öz değerlerin tebitinde futbol ile bağlantı kurabiliyor musun .
*Sahada rakip ile mücadele ederken takım arkadaşının yardımına koşuyorsun ona güveniyorsun ve sahip çıkıyorsun.
 Ama saha dışında farklı takımları tuttuğunuz için seyirci konumuna geldiğiniz zaman niçin birbirinize karşı acımasız oluyorsunuz ve saldırganlaşabiliyorsunuz işte değerlerimiz bur da devreye girmeli bir başka hedef noktasına da kişiyi seyirci konumundan katılımcı konuma getirmek.

Kişisel Gelişim Uzmanı Zafer Yılmaz da sunumunda genç sporculara maddeler hailinde sunum yaparak aydınlatmaya çalıştı.

HABER: YILMAZ AKTEPE








Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.