Perşembe, Şubat 19, 2015

HALKALISPOR LİGE HAZIR


İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup  takımlarından Halkalıspor Başkanı Kemal Can, takımlarına güvendiklerini belirtti.


Halkalı spor Kulüp Başkanı Kemal Can, ligin ilk haftasında  İzzetpaşaspor  ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Cumartesi  güzü sözün bittiği yer. Stadyuma gideceğiz. Biz takımımıza güveniyoruz, teknik heyetimize güveniyoruz'' dedi.

Kemal Can , yaptığı açıklamada, başarıya odaklı bir kulüp oluşturduklarını belirterek, kulüpte yönetici, teknik heyet ve futbolcu  olmak üzere herkes özveride bulunmaya hazır  olduğu ifade etti. Lige hazır olduklarını ve hafta sonu İzzetpaşaspor ile karşılaşacaklarını belirten Can , şöyle devam etti:
Biz takımımıza güveniyoruz, teknik heyetimize güveniyoruz. Her şeyden önce arkadaşlarımız çok iyi niyetli, çok karakterli. Bu süreç uzun bir süreç. Burada hemen her maçta başarının veya galibiyetin ön planda olması düşüncesi çok doğru değil. Bazen galip de gelebileceğiz belki mağlup da olabileceğiz. Neticede hedefimiz bellidir. O hedefe varma hususunda elimizden gelen her şeyi bizler yaptık. Söz bundan sonra teknik heyet ve sporcularındır.

HABER. YILMAZ AKTEPE


Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.