Cumartesi, Şubat 28, 2015

AYDINLISPOR'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

İstanbul 2.Amatör Lig 18.gruba şampiyonluk hedefi ile başlayan Aydınlıspor, deplasmanda oynayacağı Sitespor maçına 3 puan parolası ile hazırlandı.



Sezonunun ilk maçına Pazar günü İstanbul Site Stadında, Sitespor'la karşılaşacak Aydınlıspor, Teknik Sorumlusu Cengiz Durmaz yönetiminde bu akşam Tuzla Belediye Stadında yaptığı son antrenmanla maç saatini beklemeye başladı.  Kulüp Başkanı Hakan Tüzün ve Yönetim Kurulununda takip ettiği antrenmanda Kırmızı Beyazlıların eksiksiz tam kadro antrenmana katılımı ve futbolcuların hırsı Teknik Heyeti oldukça memnun etti.



Durmaz : "Şampiyon olacağız"
Şampiyon olmak için kadro kurduklarını belirten Başarılı Teknik Adam Cengiz Durmaz "Yeni transfer ettiğimiz futbolcuların tamamına bilerek ve güvenerek transfer ettik, kendilerine güvenim tamdır. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Sitespor maçından kesinlikle 3 puan alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz hedefimiz şampiyon olarak 1.Amatör Lige çıkmaktır. Bize güvenen ve desteğini esirgemeyen Başkanım Hakan Tüzün çok teşşekkür ederim" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...