Perşembe, Şubat 26, 2015

KARAGÜMRÜK TOKATSPOR'DAN RÖVANŞI ALDI


Ligin ilk yarısında oynanan maçta Tokatspor ile 1-1 berabere kalan Centone Karagümrük, rövanşta Anıl ve Kaan’ın golleriyle rakibini 2-1 mağlup etti.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 27.haftasında Centone Karagümrük ile Tokatspor Vefa Stadı'nda karşılaştılar. Müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Kapalı tribündeki çalışmalar nedeniyle ev sahibi ekibin taraftarları Fatih tarafındaki kale arkasındaki tribünde yerlerini alırken, Edirnekapı tarafındaki kale arkasında ise konuk ekibi az sayıda taraftar destekledi.

Ligde Play-Off mücadelesi veren Centone Karagümrük 22.Dakikada Anıl Sarak’ın serbest vuruştan attığı gol ile 1-0 öne geçti. 40.Dakikada Tokatspor kazandığı penaltı atışını Mutlu ile gole çevirdi ve 1-1’lik eşitliği sağladı.

İkinci yarının hemen başında Karagümrük Kaan Güdü’nün güzel golüyle tekrar öne geçti. Kırmızı-siyahlılar geriye kalan dakikalarda bu üstünlüğünü korumayı başardı. Zorlu maç 2-1 biterken Centone Karagümrük puanını 41 yaptı ve 5.sıradaki yerini korudu. Tokatspor ise 26 puanda kaldı küme düşme hattında yer almayı sürdürdü.

STAT: Vefa
HAKEMLER: Mesut Çarık, Mehmet Kağan Bingül, Fatih Pazı
CENTONE KARAGÜMRÜK: Akın, Erhan, Anıl, Erdinç, Nihat, Halil Uysal, Ali Kuçik (Dk. 90 Metin), Serdar (Dk. 86 Atilla Aybars), Kaan, Berke (Dk. 73 Alp Eren), Bahri Can
YEDEKLER: Orkun, Alihan, Ahmet, Serhat,
TEKNİK SORUMLU: Ferruh Özgün
TOKATSPOR: Olcay, Furkan, Evren, Fuat, Aytürk Halil, Mutlu, Haluk, Veli (Dk. 79 Berk), Serbay, Sertaç (Dk. 60 Hakan), Gökhan (Dk. 73 Oktay)
YEDEKLER: Mehmet, Yasin, Recep, Alper
TEKNİK SORUMLU: Mehmet Birinci
SARI KARTLAR: Bahri Can, Kaan, Erdinç, Anıl/ Mutlu, Evren, Aytürk Halil, Gökhan, Fuat
GOLLER: Dk. 22 Anıl, Dk. 48 Kaan /Dk. 40 Mutlu (pen.)

HABER: ALİ KEMAL DEMİR











Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.