Cumartesi, Şubat 28, 2015

ÇELİKTEPESPOR GERİDEN GELİP KAZANDI


İstanbul U19/1 Gençler Ligi 4.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren müsabakasında 18 puanlı lider Çeliktepe ile 15 puanlı takipçisi Eroğluspor Zeytinburnu Hasan Doğan Stadında karşılaştı.


Eroğluspor'u 3-2 yenerek galibiyet serisine devam eden Çeliktepe 21 puanla namağlup liderliğini sürdürdü.



Müsabakayı Klasman Hakemi Oktay Önge, Agah Kuloğlu ve Ethemcan Yaşar üçlüsü mükemmel bir yönetim göstererek yönettiler. 6.Dakikada misafir takım Çeliktepespor Abdullah Tan'ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu gole karşılık ev sahibi Eroğluspor 12.Dakikada Talha Berk Dorukoğlu ile beraberliği sağladı.  Golden sonra baskısını artıran Eroğlusğor girdiği pozisyonların birinde 20.Dakikada Ramazan Şahpal'ın ağından bulduğu golle 2-1 öne geçti.




21.Dakikada gelişen Çeliktepespor atağında Arif Kor iki rakibinden sıyrılarak Eroğlu ceza alanı içine girdiğinde savunma oyuncusunun müdalesi ile yer kaldı. Bu pozisyonda Arif Kor penaltı beklentisinde olsada maçın Hakemi Oktay Önge bu pozisyonda devam kararı verdi. Çeliktepespor Barış Doğan 42. Dakikada topu Eroğluspor ağlarla buluşturup takımını beraberlik golünü atarak ilk yarının skoru tayin etti.2-2. 




İkinci yarı maça etkili başlayan taraf Kağıthane ekibi Çeliktepespor oldu. Fatih Salim, Eroğluspor ceza sahası yayı üzerinden topu düzelttikten sonra şutunu çekti top filelerle buluştu. 3-2. Çeliktepe'de 58.Dakikada oyuna giren Furkan Kalafatçı ile 2 pozisyonda direkleri geçemedi.




Mücadelede kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çeliktepe, maçı 3-2 kazanarak önemli bir galibiyet aldı ve 7'da 7 yaparak 21 puanla liderliğini sürdürdü. Karşılaşma sonunda iki takım oyuncuları ve teknik heyetleri hakem Oktay Önge ve yardımcılarını tebrik ettiler.



HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.