Perşembe, Şubat 26, 2015

SAL KLASMAN GRUBU 25-26 ŞUBAT 2015 PROGRAMI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 2. hafta maçları tamamlandı. Toplu sonuçları ve puan durumunu öğrenmek için haberin devamını okuyunuz. 


25 Şubat Çarşamba
Nişantaşı-Zara Ekinli (Bakırköy Bld.1 No) 
2-0 (Murat Dilek, Ömercan Soydal)
Alemdağ-Gazi Mahallesi (Çayırbaşı) 1-1 (Tolga Öztürk / İ. Fatih Yılmaz))
Ataşehir Çamoluk-Kartal Bulvar (Paşabahçe) 0-2 (Onur Kurt(2))
Alibeyköy-Vefa (Firuzköy) 3-1 (4' 39' 50' Samet Şenol) / (36' Ufuk Hançer)
Beşyüzevler-Ortaköy (Mahmutbey) 0-0
Selimiye-Tunaspor (Merkezefendi) 0-1 (Mustafa Sarıçan)
Gülsuyu-Paşabahçe (Bayrampaşa Bld.) 0-2 (Onur Atila, Ekimcan Karakuş)

26 Şubat Perşembe
Yeşilköy-Osmaniye İstiklal (Bakırköy Bld.1 No) 1-1 (Dk.31 Cedric / Dk.53 Murat Erdi) (Yeşilköy'den Birkan Tonyalı 23. dakikada kırmızı kart gördü) 





32 yorum:

Adsız dedi ki...

şu maçları merkezi yerlere verseniz de herkes izleyebilse. Firuzköy deki maçı kim nasıl izleyecek.

Adsız dedi ki...

Bir tarafta Eyüp ilçesinin takımı Alibeyköy diğer tarafta Fatih ilçesinin takımı Vefaspor. Eyüp ve Fatih iki komşu ilçe aralarında 1 - 1.5 km var ama maç 40-45 km uzağa Avcılara veriliyor. Saha mı bulamadınız yakınlarda ? Bir sürü saha var amatör maçların oynandığı hatta BAL müsabakalarının verildiği stadlar var iki takıma da eziyet , iki takımın taraftarına da eziyet , grupta iki iyi takımı izlemek isteyen benim gibi sporseverlere apayrı bir eziyet !!!

berk dedi ki...

Firuzkoy yakin ya silivri tarafina verin ala ala

Adsız dedi ki...

HAydı Alibeyköy .... Haydi Samet Şenolll ........ Haydi Çocuklar .....

Adsız dedi ki...

Vefa golü bulur mesut hoca maçı çevirir rahat olalım

ali dedi ki...

Mesut hoca maçı çevirir Vefa golu bulur rahat olalım

amatör dedi ki...

Gülsuyu 0-2 Paşabahçe

Adsız dedi ki...

Mesut hocanıza söyleyin takımı çevirsin kötü yola gidiyorlar :D

BU GRUBUN TEK FAVORİSİ ALİBEYKÖYSPOR !

Adsız dedi ki...

Bazı takımları lig başlamadan geri plana itenler ilk dört ü yazıp çizenler çok yanılacak bu lig sonunda.

Adsız dedi ki...

Vefa 3 uncu golu de yiyince resmen dagildi.Agresiflik yapmaya basladi.dogru durust pozisyona bile giremediler.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar kac takım dırek cıkıcak ??

Adsız dedi ki...

Mesut gülbaran'dan bomba aciklamalar bekliyoruz :)))

tribuncu dedi ki...

25-30 senedir amator maclari takip ediyorum edasiyla yorumculuk yapanlari gorelim ?
Iki haftalik skorlar hicbir takimin banko olmadigini cok net ortaya koymustur! En kotu dediginjz takimlar bile son dk golleri ile maglup olmus ya da berabere kalmislardir. Ove ove bitiremedginiz vefa takimj bugun dagildi. Tuna takimi gecen hafta 86da bu haftav80 gol buldu ki istiklal ve selimiyenin kacirdiklari gol olsa tuna bugun 0 cekmisti.
O yuzden atip turmayin. Banko dedikleriniz rehavetten kasilmaktan oynayamiyor, rezil dediklrriniz hirsindan rakibi yiyor.
yarin istiklal de yesilkoye supriz yaparsa alayiniza yaziklar olsun yorumcular : ))))

ÜMIT YILMAZ dedi ki...

Selam ben 10 gun once 2 tane yorum yazmistim.Bilmem okudunmu .Bu ligin favorisi olmadigini her takimin her takimi yenebilecegini bazi takimlarin kasitli olarak bastan favori gosterilerek algi yaratildigini bu ligde en az 8,9 takimin iddiali oldugunu bal ligine cikacak 5 takimdan en az 2 sinin sans verilmeyen takimlardan olacagini bu ligin her turlu sonuca acik oldugunu yazmistim.Bazi yorumcularda neredeyse beni hayal kurmakla suclamisti.Iste daha 2 haftada bazi seyler ortada.Besyuzevler takiminin 2 macta attigi gol sadece 1 .Vefa takimi 2.macta kaybetti.Pasabahce takimi 2 de 2 yapti.Bence Vefa macindada kazanma sansi en az Vefa kadar.Hani Zara Ekinli takimi.Normal sezon klasman grubuna benzemez.Ortakoy takimina sans veren yoktu ama 4 puan yaptilar.Yani bu ligde her takim en az 13,15 puan kaybedecek.Tekrar yaziyorum.26 ile 30 puan alan takimlar bal ligine cikar.Favori takimlar 8,,9,haftadan sonra belli olur.8 macta 16,17 puan yapan takim isi bitirir.Yani bu derenin altindan daha cok su gecer.Kesin konusmayip herseyi zamana birakmak gerek.

Adsız dedi ki...

alibeykoy vefa maci firuzkoyde yesilkoy istiklal maci bakirkoyde size de biraz ilginc gelmedi mi?

Adsız dedi ki...

Beşyüzevler-ortaköy maçında ortaköylü oyuncuların sertliğine göz yuman hakem sayesinde maç sürekli düdüklerle geçti. ortaköylü 6 numaralı oyuncu, kaptanları, bütün ikili mücadelelerde faul yaptılar. mahmutbey stadını bilenler, kale arkaları boşluktur, ortaköy kalecisi kale arkasında yedek toplar olmasına rağmen ısrarla top toplayıcı gibi arkalara giden top peşine gitti yavaş yavaş. bütün maç boyunca bunu yaptı ne hikmetse sarı kart görmedi.hele hocaları bir pozisyonda resmen ortaköylü oyuncunun attığı tekmenin sesi karşı binalara ulaşmışken hakeme itiraz etmesi yok mu? neymiş tribünlere bakıp karar veriyormuş. kısacası ortaköy maça oynamak değil oynatmamak için gelmiş. zaten aldıkları 1 puanla da bunu sağlamış oldular. tebrik ediyorum kendilerini.

Adsız dedi ki...

Şu da bir gerçek ki daha grubun 2.hafta ve 13 maç var , çoğu takım silkelenip kendine gelirse seyir zevki çok yüksek maçlar izleriz. Dün öve öve bitiremedikleri Vefaspor'u izledim Alibeyköy'ün 2 topu direkten döndü bir kaç net pozisyonu gole çeviremedi. Alibeyköyspor dün daha dikkatli oynasaydı farkın daha da açılmaması için bir sebep yoktu. Alibeyköyspor takımı gerçekten tüm hatlarıyla çok iyi fizik kalitesi mücadele hırsı Vefa'nın üstünde bir takım. Grup maçlarında Alibeyköyspor'un 3 maçını izlemene şansım olmuştu yaptıkları yoğun ve isabetli pas trafiğiyle karşılarında ki rakibin direncini düşürüyorlardı Vefa maçında pek fazla göremedim maç daha çok güce dayalı geçti. Alibeyköyspor fizik kalitesi ve kondüsyonuyla galip gelmesini bildi. Bu grupta daha çok şeyler görürüz.

ZOMBİİ'nin Bacısı Dawkins dedi ki...

Hem diyorsunuzki adsız yayınlanmayacak hemde adsız yayınlıyorsunuz.Bizim yazdıklarımızıda yayınlayın.Hani basın özgürlüğü siz yorum yaparken harika.Biz size hakaretmi ediyoruz.Normal yazı yazdık yayınlamıyorsunuz neden ? Açıklama yapın

Adsız dedi ki...

Babanız Küçükköy ;)))

ZOMBİİ'nin Bacısı Dawkins dedi ki...

Sabah yazmıştım.Yayınlamadınız.Dawkins in arkadaşı lakaplı yorumcunuz Alibeyköyspor hakkında yorum yapıyordu.Kuştepeden alınan Sezai nin savunmayı güçlenmesine yetmeyeceğini,alibeyköysporun vefa ya karşı varlık gösteremeyeceğini yazmıştınız.Peki Alibeyköyspor-Vefaspor maçının analizini yapabilirmisiniz Dawkinsin Arkadaşı şayet siz izlemediyseniz.Ekibinizden maçı izleyen arkadaşın analizini bekliyoruz.Vefa süper bir takımdı Alibeyköy ehh idare eder bir takımdı.Vefa nın kaç pozisyonu var ,Alibeyköyun kaç pozisyonu var.Analiz bekliyoruz ??

Ümit Yilmaz dedi ki...

Ben analiz edeyim kardesim.Bu ligde hersey olur.Bazi takimlari oyle abarttilarki o takimdaki oyuncularin ayagi yerden kesildi.Herkes kendini Ronaldo yada Messi saniyor.Oynamazsan en zayif takim bile seni yener .Vefa takimi oyuncularinin yerinde olmak istemezdim.Sanki Vefa takimi Ptt lig takimi da Alibeykoy amator oyle havaya soktular ki adamlari .Adamlardan beklenti cok buyuk anlasilan.Ben bu durum boyle giderse en buyuk soku Vefanin yasayabilecegini dusunuyorum.Sevgili arkadaslar hic bir takimi ve oyuncuyu goklere cikarmayin.Sahaya rahat ve gergin cikmayan her takim adi ne olursa olsun maclarin mutlak favorisidir.Yorumcu arkadaslara da tavsiyem takim adina gore degil performansa gore yorum yapin.Bence her mactaki en kuvvetli ihtimal beraberlik.Oynanacak 8 macta berabere bitse sasirmam.Lutfen yorum yaparken daha dikkatli olalim.Maclari zevk alarak izleyelim.Centilmenligi elden birakmayalim.

Talha Alp dedi ki...

Onu bunu bilmem ama Alibeyköyspor olarak hiç bir rakibimizi küçük görmüyoruz veya çok büyük görmüyoruz. Dün çıktık aslanlar gibi mücadelemizi yaptık grupta favori gösterilen açık ara ligi bitirir diyen bir takımı yendik. Bu demek değil ki diğer rakiplerimiz her maç 4-5 atarız. Bu pazar Kartal Bulvar maçımız var bana göre Vefa maçından daha kritik bir maç bizim açımızdan arkasından hafta içi Paşabahçe ile oynayacağız. 25 Şubat - 4 Mart arasında 3 maç oynuyoruz bu 1 haftalık dilimde çok sürprizler olabilir.

Adsız dedi ki...

İlk hafta sonunda Dawkins in Arkadasi ve özellikle Mehmet Atik adli kisi Alibeyköy -Vefa maci hakkinda yorumlar yapmisti.Hatta Mehmet Bey Alibeykoy icin vasat takimi demisti.Alibeyköy ümüzün haftada 5 gün kar kış demeden 3 saat antreman yaparak yedek klubesi de dahil olmak uzere inanarak maclara cikip rakibe nasil pres yaptigini macin kontrolunu elinde 90 dk boyunca nasıl tuttuğunu ve Arda gibi kaliteli bir oyuncu hakkındaki sozleine en güzel cevabi sahada nasil verildigini ve ove ove bitiremedikleri Vefa nin sahada nasil caresiz kaldigini seyretmislerdir sanirim.Dolayisiyle futbol sahada oynanir inanmak azim onemli hicbir takima sifat yakistirmak yorumculara yakismaz.Sonucta her takim buraya belli surecten gecerek geldi.Burasi Klasman grubu her an her sey olabilir.Saygilar.

bakirkoylü dedi ki...

Dawkns_in Arkadasi ve Mehmet Atik Bey!
gelecek haftanin analizlerini yapsaniza biraz eglenelim : ))
transfer sampiyonu diyerek aklinca salladigin ama kendini kucuk dusurdugun istiklal takimini gordun mu Dawkns efendi :))
scout ekibine soyle burasi super amator lig!
Favori olmaz, en cok isteyen en cok basan kazanir;)
Selametle.

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

dawkns_in arkadasi burada sen neredesin??
saygıdeger adsız bey ve zombii nin bacısı dawkins beyefendi!
futbol sahada kazanılan bir oyundur. kaldı ki eski yazılarımda da bahsettiğim üzere bu sezon benim favorim alibeyköy spordu. fakat sezon içinde zaman zaman ciddi düşüşler yaşadılar. ikide iki yapmış olmalarına ragmen stoper transferinde hata yaptıklarını düşünüyorum hala. şampiyon olur ya da olmaz ama alibeyköy bal için ilk 4 favorisidir ve kesinlikle orada yer alacaktır.

ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bizler burada tahminde bulunuyoruz, kehanette değil. maçlar kazanılır, kaybedilir, şampiyonluklar alınır, kaçar... nihayetinde dostluklar baki kalsın yeterki.

şayet sizler de değerli vaktinizden feragat edip, iki kelimeyi de bir araya getirmeyi başarabilirseniz, siz yazın biz okuyalım. sayın efkan bey bu konuda gayet açık fikirli bir insandır. inanın yazınızı yayınlamakta bir beis görmeyecektir.

dawkns_in arkadasi bir yerel futbol yorumcusu değildir. yazdıkları yerel futbol sitesini bağlayıcı nitelikte değildir. tamamen kendi görüşleri ışığında yazar ve site editörleri de sağolsunlar noktasına dokunmadan yayınlar!
dawkns_in arkadasi'nı bu sitede tanıyan kimse yoktur. halbuki dawkns_in arkadasi tribündedir her an. "aha işte dawkns_in arkadasi bu!" diyecek insan bulamazsınız. babası görse tanımaz!

dawkns_in arkadasi sağınızda solunuzda, hemen yanı başınızda olabilir. gözünüzü dört açmanız nafile! dawkns_in arkadasi bordo bereli gibidir. siz onu bulamazsınız, o sizi bulur!

ve dawkns_in arkadasi kendisine yöneltilen eleştiri oklarından yara almadan kurtuldu. bıkmadı usanmadı, fikirlerini açıkça belirtmekten çekinmedi!
ve bir mızrak gibi her daim dik durdu!

Mehmet atik dedi ki...

Arkadaşlarımın , yorumlarımı takip etmesi ve hırslanması çok güzel birşey. Demekki yaptığımız yorumlar okunup üzerine eleştiri getirilebiliyor. Bunu bizler kendi açımızdan kar sayarız.
Fikirler özgür düşünceler içindir ve rahatlıkla ( saygı çerçevesinde paylaşılması basın özgürlüğüdür).
Öncelikle sezon başı yaptığımız yorumlar için iki maç sonunda değil lig sonunda konuşursak daha iyi olur. Uzun bir maraton lig ve unutulmasın yarın çarşamba pazar maçlarının sıklığı artıyor.Bu nedenle bu yorumlarıma cevaplarınızı lig sonunda yazınız.
Haftalık değerlendirmeye gelince;
Uzun uzundan yazmaktan ziyade , üç maç üzerinde duracağım

Alibeyköy-Vefa: Alibeyköy benim 5 takımımdan biridir. Vefaya göre ekipleri vasattıt , ancak o gün kü şartlarda maçlarını kazanması normaldir. Unutulmasın futbolcuyu genel şartlarda en çok teknık dırektor ve yonetıcıler etkıler. Hafta içinde başkanlarının çıkışları takımı etkilemiş olunmalı , bu unutulmasın. Alibeykoy hakkıyla yenmıstır , ama benım fıkrım 10 macta birini alırdı Alibeyköy , bu da geçen çarşamba gerçekleşti. Uzun maratonda Vefa liderdir.
Beşyüzevler-Ortaköy : Beşyüzevler iki maçta 2 puan almış olabilir ancak genç ekipleri var uzun maratonda açıldıklarında ve canlılıkları ile ligi sürklase edeceklerdir.
Paşabahçe diye bağıran arkadaşlara cevabımda onlarında etkili bir takım olduklarını izlediğim maç üzerinden yorumumu yaptım ama lig bittiğinde bu ligin son dördünde gülsuyu ve alemdag olur o nedenle bir örnek değildir iki maçları.
Yeşilköyden bir çıkış beklediğimi bende kendime eleştiri olarak söyleyebilirim.
Gruplar oynanırken kimler liderdi kimlerrrr ama şu anda en az sekizi bu klasman grubunda değiller , o yüzden lig uzun hırsını içinde sakla , lig sonunda yanılırsam söylersin ama yanılmayacağım için erken konuşmak faydasızdır.
Takip edenlere çok teşekkürler , fikirler paylaşmak içindir...

Mehmet atik dedi ki...

Ayrıca yeni bir haber açılmadığı için bu haftaki maçlara da yorumumuzu yapalım.
VEFASPOR PAŞABAHÇE
Tek kelime ile Vefa , yorum yapmama gerek yok , bu maç onlar için ne demek futbolcular daha iyi biliyordur diye tahmin ediyorum.
NİŞANTAŞI OSMANİYE İSTİKLAL
Ligin vasat ekipleri ancak Nişantaşının iyi bir ekibi var , İstiklal'ı rahat geçer.
SELİMİYE YEŞİLKÖY
Yeşilköyden bir başlangıç bekliyorum , Selimiye konusunda Tuna maçında yanılmış olabilirim ama cok iyi mücadele edip kaybettiklerini duydum bu nedenle yine de yeşilköy diyorum.
GÜLSUYU GAZİ MAHALLESİ
Yorumum yok , ligi etkilemez belirsiz bir maç
ALEMDAĞ TUNASPOR
Tuna rahat kazanır.
ATAŞEHİR ÇAMOLUK ORTAKÖY
Ataşehir bir başlangıç isteyecek bu nedenle kazanır ayrıca Ortaköy zaman geçirerek her maç bitmez. Futbol oynamak her zaman kazandırır.
ALİBEYKÖYSPOR K.BULVARSPOR
Belirsiz , Vefa maçına hırslanan futbolcuların harcadıkları enerıden sonra bu maca toparlanmaları zor , Berabere biter
BEŞYÜZEVLER ZARA EKİNLİ
Besyuzevler rahat galıbıyet

Adsız dedi ki...

gazi mahallesi , gülsuyu , ataşehir çamoluk , alemdağ , zara ekinli bu takımlar sonunculukta yarışır yukarıda işleri olmaz çok kötüler yaptıkları transferler de iyi değil..

bakirkoylü dedi ki...

selamlar ben adsiz rumuzlu yazarim.
Dawkns_in Arkadasiiii : )))))))
Sallarken mangalda kül birakmadin simdi kalkmis futbol bu kazanilir kaybedilir diyorsun. Dostluklarin baki kalmasi icin takimlara sallamadan yazicaksin! Sen kimsin ki favori olmayan takimlari asagilarcasina yorum yapiyorsun!
Uslubunu duzelt ki eski guzel yorumlarini okuyalim!
Mehmet Atik Bey,
O muhtesem 8 takim ruyasindan ne zaman uyanacaksiniz Allah askina : )))
Ve hala bu gereksiz bu gerekli bunlar vasat aciklamalarinizda da israrcisiniz!
yerelfutbolu tenzih ediyorum ama artik burada bazilari yorumcu kisvesi altinda ego tatmini mi yapmaya calisiyor???
Kulaktan duydum iyilermis ama kaybetmisler bu hafta da kaybedicekler demek nasil bir yorumculuktur, bana aciklarmisiniz :)
izlemdginiz takimlara b.k atmayi birakin.
Mac sonuclarini yorumlarken daha kibar olabilirsek burada daha saygin bir kitle olusturabiliriz.
Nisantasi diri takim ama istiklal de oyle!
ayaga iyi paslar yapip cok hizli hucuma cikabiliyorlar.
O yuzden bu maci istiklal kazanir yada gollü super bir mac izleriz.
a.koy takimi diri ve guclu k.bulvari tecrubeli ayaklariyla yenecegini dusunuyorum.
a.camoluk ortakoy maci buyuk ihtimal berabere biter. Ortakoy zamanj guzel eritiyor.
besyuzevler net skorla kazanir 2-0,3-1
Alemdag-Tuna macinda ekstra adam selim peker ekstra is yapmazsa Tuna nin isi zor cnku 2 haftadir son dk golleri ile kazaniyorlar ki istiklal ve selimiye takimlari en kotu 1er puani haketmislerdi.
gulsuyu takimi cok kosup cok bozucaktir ama Gazi takimi zorlansada kazanir dusuncesindeyim.
yesilkoy selimiyeyi zorlansada yener. fakat Istiklal macinda yesilkoylu erdemin kulubede olmasina ben dahil kimse anlam veremedi. Hocanin bildigi vardir diyelim.
pasabehce de onur atilla vefa defansini dagitir.
Gidin izleyin. Havadan indirir, yerden saklar foul alir sonra gider kafayi cakar gol olur.
ama sonucta vefa kazanir.
pazar aksami gorusmek dilegiyle,
Ben Bakirköylü
Selametle.

ÜMIT YILMAZ dedi ki...

Selam.Mehmet Atik abi tahminlerini yapmissin ama bence 8 de 4 en fazla gelecek oran.Abi Vefaya tek kelimeyle demissin.Tek kelime olmaz bu maclarda.Gazi macina ligin kaderini etkilemez demissin.Tuna rahat kazanir demissin.Ortakoy takimina bence sallamissin.Abi hayatta en kizdigim laf yaptiklarim yada soylediklerim beni baglar lafidir.Eger herkese acik bir ortamda yorum yaparsan ve yanilirsan bu beni baglar lafinin karsiligi olamazsın .Sevgili Dawkinsin arkadasi kardesimde tahmin yapiyor ama beni baglar lafini kullanmiyor.Futbol sahada oynanir ve genelde hakeden kazanir.Oynanmamis maca tahmin yapmak dogmamis cocuga don bicmeye benzer.Benim bir kardesin olarak tavsiyem pesin hukum vermeden herseyi izleyip gormek.Halen sunu soyluyorum lig bitiminde sans verilmeyen en az 2 takim bal ligine direkt cikacak.Bu iddia degil tamamen gecmis yillarin istatistigi.Bu haftanin suprizlerine acik olman temennisiyle .Kendine iyi bak.

Mehmet atik dedi ki...

Değerli eleştirileriniz için teşekkürler dikkate alınacaktır...

poyraz dedi ki...

arkadaşlar benim tahminlerim paşabahçe vefa berabere kalır.kartal bulvar alibeyköyü yener ortaköy ataşehiri yener. gazimahallesi gülsuyunu yener. yeşilköy selimiye berabere kalır. beşyüzeler kazanır. nişantaşı kazanır. bakalım ne olucak.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...