Perşembe, Şubat 26, 2015

'ŞENOL'A ALİBEYKÖY ŞEN OLA

Klasman grubuna ilk haftaya galibiyetle başlayan İki ekibin mücadelesinde Alibeyköyspor, Vefaspor'u Samet Şenol'un 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta 3-1 yenerek liderliğini devam ettirdi.

Vefaspor'un tek golü karşılaşmanın 34.dakikasında frikikden harika bir vuruş yapan Ufuk Hançer'den geldi.

Hafta içi olmasına rağmen Avcılar Firizköy sahasında karşılaşmayı 500 kadar taraftar takip etti. Alibeyköyspor'da yeni transferler Sezai Çakır, Bilal Arık, Erkan Sağlam, Yusuf Türk ve Arda Gençdoğan çok güzel bir oyun ortaya koyarak uyum sorunu çok rahat aşmış görüntüsü verdi.

Alibeyköyün yaptığı pas, pres ve koşular Vefaspor'un maç boyu organize oyun kurmasını engelledi. Vefaspor'da geçen haftanın golcüsü Serkan Avşar istediği pozisyonları bulamadı. Emrah Çilingir ve Ufuk Hançer'in iyi oyunları Vafa'yı yenilgiden kurtaramadı. Vefa, kadro ve oyun olarak lig maçlarında seyrettiğimiz güzel oyunun uzağında bir görüntü verdi.

Karşılaşmayı Özer Bektaş, Abdullah Körismail, Ağah Kaan Kuloğlu hakem triosu yönetti. Hakemler çok iyi bir yönetim gösterdiler

Alibeyköyspor'da hafta içi sakatlığı nedeniyle düz koşular yapan Yusuf Kaymak maç saatinde sakatlığı geçmeyince yedekler arasına kaldı.

Karşılaşma golle başladı
Karşılaşmaya Alibeyköyspor çok hızlı başladı. 4.dakikada Alibeyköyspor korner atışı kazandı. Bilal Arık kısa pasla Hasan Çaylan'a topu verdi. Hasan Çaylan ceza sahası içersine çok güzel bir orta attı. Topla buluşan Samet Şenol aşırtma bir vuruşla topu kaleci Özgür Çolak Çolak'ın uzanamayacağı yere bıraktı bu golle Alibeyköyspor 1-0 öne geçti.

Vefa Serkan Avşar'la tehlikeli geldi
Vefa ilk tehlikeli atağını 21.dakikada gerçekleştirdi. Emrah Çilingir sağ koridordan ceza sahasına girdi. Ceza sahası içerisinde bekleyen Serkan Afşar'a çok müsait bir top bıraktı. Serkan Avşar'ın vuruşu Alibeyköyspor defasından Mehmet Aslan’dan döndü.

Vefa golü serbest vuruştan attı
34.dakikada Vefaspor rakip ceza sahası yayına yakın bir yerden çok tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Ufuk Hançer sol ayakla kavisli bir şekilde topu Alibeyköyspor ağlarına bıraktı. 1-1. Bu golde kaleci Kaan Öztürk'ün yapacak hiç bir şeyi yoktu.

Samet yine sahne aldı
Golden hemen sonra ilk atakta Alibeyköyspor tekrar öne geçti. Mustafa Yalçın orta sahanın sağ koridorundan kaptığı topla ceza sahasına girdi. Ceza sahası içerisinde bekleyen Samet Şenol'a çok güzel bir pas çıkardı. Samet Şenol akıllı vuruşu Özgür Çolak'ın bakışları arasında Alibeyköyspor'u öne geçiren gol oldu 2-1.

İlk yarının son anları nefesleri kesti
40.dakikada Vefa beraberlik golüne çok yaklaştı. Emrah Çilingir kaleci Kaan Öztürk'le karşı karşıya kaldı. Kanat oyuncusu düzgün bir vuruşla topu Alibeyköypor ağlarına bırakmak isterken kaleci Kaan Öztürk çok güzel bir refleksle topu kornere çelmeyi başardı. 41.dakikada bu sefer Alibeyköyspor'lu Arda Gençdoğan kendi taşıdı topla kaleci Özgür Çolak ile çaprazdan karşı karşıya geldi. Vurduğu top üsten auta gitti. İlk yarı yakalanan bu iki pozisyondan sonra Alibeyköyspor'un 2-1 galibiyeti ile bitti.

İkinci yarı hızlı başladı
İkinci yarıya Alibeyköyspor yine istekli başladı. 50.dakikada Samet Şenol yaklaşık 30 metreden çok sert bir vuruş yaptı. Top kaleci Özgür Çolak'ın uzanamayacağı noktaya gitti ve Alibeyköyspor 3-1 öne geçti.  53.dakikada Emrah Çilingir attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. 65.dakikada Bilal Arık sağ taraftan atağa çıktı. Vefaspor defansından iki oyuncu geçerek topu Samet Şenol indirdi. Samet Şenol penaltı noktasından çok güzel vurdu, Özgür Çolak güzel bir kurtarışla topa sahip oldu.

Vefa’da iki değişiklik
Vefada oyuncu değişikleri bu dakikadan itibaren geldi. Ahmet Çötoğu ve Ertan Çalışır çıktı, yerlerine Eser Berkil ve İbrahim Keleş oyuna girdi. 70.dakikada Arda Gençdoğan'ın çok güzel bir vuruşu yan direğe çarparak oyun alanına geri döndü. 73.dakikada Ali Korkmaz çıktı yerine genç oyuncu Ramazan Durukan oyuna dahil oldu.

Alibeyköyspor’da 3 değişiklik
Alibeyköysporda oyuncu değişikliklerinde 67. dakikada günün başarılı ismi genç golcü Samet Şenol çıktı yerine 1995 doğumlu kanat oyuncusu Caner Güner girdi. 71.dakikada Arda Gençdoğan çıktı  yerine Orhan Karabay girdi. 82.Dakikada Hasan Çaylan yerini defans oyuncusu İsa Köroğlu'na bıraktı.

Alibeyköyspor 6 puana yükseldi
Oyunun son bölümlerinde oyuna istediği gibi yön veren Alibeyköyspor 90.dakikada Caner Güner ile mutlak bir pozisyondan faydalanamayınca maç Alibeyköyspor'un 3-1 üstünlüğü ile bitti. Alibeyköyspor bu 3 puanla 6 puana çıkarken, Vefa 3 puanda kaldı.

Yemekler Başkan’dan
Maçın ardından Alibeyköysporlu futbolcular Başkan Ali Zengin'in Küçükçekmece'deki "Umut Cafe" isimli restorantında yemek yediler. Pazar günü Vefaspor Çayırbaşı sahasında Paşabahçe ile oynarken, Alibeyköyspor Alemdağ sahasında Kartal Bulvar ile karşılaşacak.


STAT: Avcılar Belediyesi Firuzköy
HAKEMLER: Özer Bektaş, Abdullah Körismail, Agah Kaan Kuloğlu,
ALİBEYKÖYSPOR: Kaan Öztürk, Bilal Kara, Erkan Sağlam, Sezai Çakır, Mehmet Aslan, Hasan Çaylan (Dk.82 İsa Köroğlu, Mustafa Yalçın, Yusuf Türk, Samet Şenol (Dk.67 Caner Güner), Arda Gençdoğan (Dk.71 Orhan Karabay), Bilal Arık
YEDEKLER: Gürcan Yücelik, Metehan Görgül, Enes Soy, Yusuf Kaymak
TEKNİK SORUMLU: Metin Kaygın
VEFASPOR: Özgür Çolak, Ahmet Çötoğlu (Eser Berkil), Ertan Çalışır (İbrahim Keleş), İsmail Alper Balaban, Hayrullah Çopur, Muzaffer Özkaya, Emrah Çilingir, Ali Korkmaz (Ramazan Durukan), Volkan Erkut Öztürk, Ufuk Hançer, Serkan Avşar
YEDEKLER: Bilal Yaramış, Volkan Bayram, Halim Boşnak, Fatih Taşdelen
TEKNİK SORUMLU: Şeref Özşan
SARI KARTLAR: Dk.30 Mehmet Aslan, Dk.55 Mustafa Yalçın,Dk.70.Hasan Çaylan, Dk.75 Bilal Kara/ Dk.5 Hayrullah Çopur, Dk.35 Ufuk Hançer,  Dk.80.İbrahim Keleş, Dk.85  İsmail Alper Balaban
GOLLER: Dk.4, 36 ve 50 Samet Şenol / Dk.34 Ufuk Hançer


Not: Maç ile ilgili diğer fotoğraflara Serkan Yıldız Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.


HABER: SERKAN YILDIZ














2 yorum:

Adsız dedi ki...

samet sen iyi topçusun çok para yiyeceksin bu işten ama sol ayagını biraz daha geliştir .
KİM OLDUGUMU BAKALIM HATIRLAYACAKMISIN =)

Adsız dedi ki...

Önümüzde çok kritik 2 maç daha var Kartal Bulvar ve Paşabahçe maçlarına da aynı ciddiyetle hazırlanıp 4 maçta 4 galibiyet hedefiyle devam etmeliyiz. Haydi çocuklar çıkın sahaya gösterin gücünüzü

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.