Çarşamba, Şubat 25, 2015

KARTAL BULVAR'IN 'ONUR'U


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda ilk haftayı yenilgiyle kapatan Ataşehir Çamolukspor ile Kartal Bulvarspor arasındaki mücadelede Kartal temsilcisi Onur’un golleriyle maçı 2-0 kazandı.

Paşabahçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk yarıda Kartal Bulvarspor daha atak göründü. İlk 15 dakikalık bölümde Anıl ile iki pozisyona girdi. 20.dakikada ise Ataşehir temsilcisinde Çağatay’ın şutu çerçeveyi bulmadı. 32.dakikada Kartal Bulvarspor’da Ömer’in pasında sol çaprazda Onur kaleci ile karşı karşıya kaldı. Savunma bu pozisyonda ofsayt beklerken oyun devam etti ve Onur karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir şut çıkararak pozisyonu harcadı. 38.dakikada Ömer’in kafa ile altı pasın üzerine indirdiği topa Deniz müsait pozisyonda topu auta gönderdi. 42.dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktadan Alp’in şutu yan direkten oyun alanına döndü. Pozisyonun devamında Anıl’ın sağ çaprazdan şansını denedi ama top kalecinin kucağında kaldı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.



Tuncay devam edemedi
Karşılaşmanın 15.dakikasında Kartal Bulvarspor kalecisi Tuncay yaşadığı biz pozisyonda sakatlandı ve tedavi oldu. İkinci yarıda da takımının başında sahada yer alan Tuncay oyuna devam edemedi ve 49.dakikada yerini Muharrem’e bıraktı.



Gol geliyorum dedi
53.dakikada kale önüne yapılan ortada Muratcan topu elinden düşürdü ve yaşanan karambolde savunma uzaklaştırdı. Bir dakika sonra sol kanattan ceza sahası içerisine yapılan ortada kaleci topun kontrolünü sağladıktan sonra yine elinden topu düşürdü ve Abdulhakim ile Onur’un arasında kalan top ağlarla buluştu.0-1 57.dakikada Gökhan’ın kullandığı serbest vuruşta Deniz kaleye sırtı dönükken bir şut çıkardı ve Muratcan kornere topu çeldi. Anıl’ın kullandığı köşe vuruşunda etkili bir kafa vuruşu yapan Ömer’e kaleci gol izni vermedi.


Kartal Bulvar rahatladı
Sol kanattan Onur’un ceza sahasına yaptığı paralel ortada arka direkte topla buluşan Ceyhun topa orta şut karışımı vurdu. Kaleciyi geçen topa Onur yakın mesafeden sert vurdu ve kendinisin ve takımının 2.golünü kaydetti.0-2 



Talha kırmızı gördü
75.dakikada sarı kart gören Talha iki dakika sonra direkt olarak kırmızı gördü ve Kartal Bulvar 10 kişi kaldı. Ataşehir Çamolukspor yedek kulübesinin önünde Ataşehir temsilcisi atağa çıkmak üzereyken bir faul atışı kazandı. Ceza sahası üzerinde bulunan Kartal Bulvarsporlu futbolcu Talha için maçın Kıdemsiz Yardımcı Hakemi Tayfun Hakyemez, Hakem Müjdat Duman’ı yanına çağırdı ve Hakem Talha’yı kırmızı kartını çıkararak oyun dışına gönderdi. Talha arkadaşları tarafından güçlükle saha dışına çıkartıldı.

10 kişi kalan Kartal Bulvar kalesine atak üstüne atak geliştiren Ataşehir Çamolukspor farkı bire indiren golü bulamadı ve maç 2-0 Kartal temsilcisi lehine sonuçlandı.


STAT: Paşabahçe
HAKEMLER: Müjdat Duman, Ferdi Karadoruk, Tayfun Hakyemez
ATAŞEHİR ÇAMOLUKSPOR: Muratcan, Serdar, Enes, Abdulhakim, Serkan, Osman, Ercan(Dk.80 Emre Yatan), Adem, Emre Çeken(Dk.60 Şahin), Çağatay(Dk.66 Cevat), Sercan
KARTAL BULVARSPOR: Tuncay(Dk.49 Muharrem) , Gökhan, Emre, İsmail, Talha, Alp, Onur, Nesimi(Dk.46 Ceyhun), Ömer, Deniz, Anıl(Dk.65 İbrahim)
GOLLER: Dk.54 ve 67 Onur
SARI KARTLAR: Dk.38 Ercan, Dk.45 Abdulhakim / Dk.41 Ömer, Dk.44 Nesimi, Dk.46 İsmail, Dk.75 Talha, Dk.90 Muharrem
KIRMIZI KART: Dk.77 Talha (Kartal Bulvar)

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT











Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.