Cumartesi, Şubat 28, 2015

SULTANGAZİ DÜZCE'Yİ DEVİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Sultangazispor evinde lider Düzcespor’u konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Sultangazispor, Cebeci Arena Sahası’nda lider Düzcespor’u konuk etti. İlk yarıyı Ömer Faruk ve Serdal’ın golleriyle 2-0 galip kapatan Sultangazispor, ikinci yarıda Murat’ın golüne engel olamadı ve karşılaşma 2-1 Sultangazispor’un üstünlüğü ile tamamladı.




Karşılaşmayı Hakan Semerci, Burak Dipbıyık, Mert Baykal ve Emre Küçük hakem triosu yönetirken mücadele ev sahibi ekip Sultangazispor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip Sultangazispor, mücadelenin ilk dakikasında Ömer Faruk Ermeç’in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

Mücadelenin 3. Dakikasında Ömer Faruk, Umut’un geri pasında araya girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Ömer Faruk’un şutu az farkla auta gitti. Karşılaşmanın 21. Dakikasında Serdal’ın sağ taraftan yaptığı ortaya iyi yükselen Kemal Emre Bozoğlu’nun kafa vuruşunda kaleci Tuğrul topu son anda kornere çeldi.

Sultangazispor’da korneri Serdal kullandı. Serdal’ın ortasında Vedat plase bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Düzcespor savunması topu çizgide çıkararak gole izin vermedi. Karşılaşmanın 33. Dakikasında Ömer Faruk sol çizgiden topu içeri çevirdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Serdal topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. 




Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca soyunma odalarına Sultangazispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile gidildi. 

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Sultangazispor, mücadelenin 50. Dakikasında Ömer Faruk ile yakaladığı çok net gol fırsatında kaleci Tuğrul gole izin vermedi. Karşılaşmanın 55. Dakikasında Murat’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ömer Faruk’a, başarılı file bekçisi Tuğrul geçit vermedi.




Mücadelenin 72. Dakikasında Düzcespor, Murat Aydın ile farkı bire indiren golü kaydetti. Beraber golü için yüklenen Düzcespor’da, Ümit topu ceza sahası içine doldurdu. Ümit’in ortasında Utku topu kafa ile uzaklaştırmaya çalıştı. Topu Düzcespor’lu Celal’da kaldı. Celal’in pasında Bünyamin topa gelişine vurdu ve top ağlara gitti. Ancak karşılaşmanın hakemi golü ofsayt gerekçesi ile saymadı.




Karşılaşmanın sonuna +6 dakika uzatma süresi eklendi. Her iki ekipte bu süre zarfında gol bulamazken hakemin karşılaşmayı bitiren düdüğü ile Cebeci Arena Sahası eğlence alanına döndü. 

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA YILMAZ











1 yorum:

cezmix dedi ki...

Maçın orta hakemi mükemmel maç yönetti bence ama tek hatası yan hakemine uyarak bariz golü ofsayt diye iptal etmesi hayati derecede hata oldu bu 1 puan eyer düzcespor şampiyonluğu 1 puan yüzüne kaybederseki aynı zamanda sultangazininde 2 artı puan almış olmasıda avantaj oldu yani zaten bal ligine gelen hakemler cocacola liglerinde maç yöneten balda 2.3.4.5.maça çıkan yeni hakemler var bunlar çok hata yapıyorlar düzcesporun verilmeyen golü 84.dk ve uzatmalarla biraz daha vakit olacaktı o moralle 3.golü bile atabilirdi ama bir yan hakem herşeyi bitirdi ortamıda gerdi bunun cezasıda yok ne olacak şimdi düzcesporun en azından 1 puanını kim verecek? belkide şampiyonluk gidecek mutlaka hakemlere farklı cezalar olmalı ayrıca maçı çeken kameraya hakem pozisyona bakıp karar deyiştirebilmesi lazım bence en doğru ve hakkaniyet o zaman olur diye düşünüyorum.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...