Çarşamba, Şubat 25, 2015

SİLİVRİSPOR TESİSLERİ İÇİN İLK KEPÇE VURULDU

Yıllardır tesisleşme adına bir arpa boyu yol gidemeyen Silivrispor’da oyuncuların konaklaması ve dinlenmeleri için lüks bir tesisin temelleri İhsan Atun ve yönetimi tarafından resmen atıldı ve ilk kepçe toprak kaldırıldı. 



TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor 50 gün içinde yeni tesislerine kavuşuyor. Silivri Stadı girişinde bulunan boş alana oyuncuların konuklayabileceği, yemeklerinin yapılacağı mutfağı, yaklaşık 50 kişinin aynı anda yemeklerini yiyebileceği, yatak odalarının ve dinlenme salonlarının bulunduğu modern bir tesise kavuşmak için gün sayıyor. 300 metre kare alana iki katlı bir tesisin yapımı için ilk kepçe önceki gün vuruldu. Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu, Genel Kaptan Yusuf Temel, Futbol Şube Sorumlusu Doğan Özkoç, Voleybol Şube Sorumlusu Cemalettin Yazıcı, Başkan Yardımcılarından Cengiz Yıldırım’ın da katılımı ile çalışmalar başlatıldı. 


Yılların planlaması olacak
Tesisin temelinin atılması ile birlikte 50 gün içinde tamamlanacağı da bildirildi. Konu hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Bana göre yıllardır bir kamburdan kurtulmanın huzuru yaşıyorum. Silivrispor Kulüp Başkanı olarak inanın yıllardır konaklama ve yemek için harcadığımız bütçeye acıyordum. Yıllık ortalama 350 bin TL masraftan kurtuluyoruz. Temelini attığımız bu tesis ile birlikte 300 metre karelik bir kapalı alan üzerine iki katlı bir binamız oluyor. Toplamda 600 metre karelik bir kullanım alanı ile birlikte tüm teknik kadromuz ve oyuncularımız artık rahata ve huzurlu bir çalışma ortamına kavuşacaktır. Tesisimizde yaklaşık 50 personelimizin yemeklerinin de yapılıp yenebileceği bir ortam, oyuncularımızın konaklayacağı 15 lüks oda, teknik heyetimizin konaklayabileceği odalar, toplantı odaları, oyuncularımızın ve çalışanlarımızın dinlenebileceği salonlar ve ofislerimiz olacaktır. Büyük bir yükten kurtulacağız. Bu kurtulduğumuz yükle birlikte artık daha sağlam atılımlar yapabileceğiz. Önümüzü görüp bütçemizi bu doğrultuda kısıtlamadan kullanma rahatına kavuşmuş duruma geleceğiz. Böylelikle ilçemiz gençlerine daha güzel imkanlar sunabileceğiz. Bizlere böyle bir tesisin kazanımında katkısı olan Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze, Silivri İlçe Spor Müdürlüğümüze, Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a kulübüm ve şahsım adına teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.