Pazartesi, Şubat 23, 2015

SEFAKÖY EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup'ta mücadele edecek olan Sefaköyspor gözünü 1.Amatör Lig'e dikti.

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Sefaköyspor Kulüp Başkanı Fikret Teneoğlu yaptığı açıklamada, ''1.Amatör kümeye çıkma zamanı geldi dedi.
Kırmızı Beyzalı takımın kulüp Başkanı Fikret Teneoğlu yaptığı açıklamada 2014-2015 Futbol sezonuna gençlerden oluşan bir kadro kurduk bunlara ağabeylik yapacak 4,5 tanede tecrübeli oyuncu alarak kaliteli ve güçlü takım kurduk.
Teneoğlu, 2. Amatör liginde şampiyonluğu hedefleyen Sefaköyspor yeni transferler ile dolu kadrosu ve  alt yapıdan yetenekli oyuncuları ile taraftarının karşısına çıkacak. Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Malatya spor takımını çalıştıran Levent Sarıca hocamızı takımızın başına getirdik'' dedi.



Yeni transferler

Beylikdüzü- Talat 
İstanbul Malatyaspor - Ugur Yörüsoglu 
Yeniköyspor-Ugur Bademci,
Yeşildirekspor - Umutcan 
İstanbulspor -Abdullah 
Sögütlüçeşmespor- Uğur Demirbaş
Küçükçekmecespor-Çagdaş 
Sultanmurat spor- Emre 

İç transfer takımın daha önce tecrübeli oyuncularından ve takıma uzun yıllar emekler veren Erdi, Cumhur ve Eyüp ile yeniden anlaşarak başarımız için ter dökecekler dedi. Levent hoca yönetiminde çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren Sefaköyspor takım kaptan Gürkan Teneoglu yaptığı açıklamada; takıma yeni yapılan transferler ile takımın daha da güçlendiğini transferlerin kısa sürede takıma uyum sağladıklarını  Alt yapıdan genç kardeşlerinin de hırsıyla mücadeleci doğrusu hırsı bizleri çok memnun etti.
Teneoğlu, Taraftarların takımı yalnız bırakmamaları gerektiğini hep birlikte Sefaköy sporu daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bu sene O sene  Efsane geri dönüyor Herkes Sefaköy spor’u görecek bu takımı hak ettiği yerlere getireceğiz dedi.


HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...