Pazar, Şubat 01, 2015

BAĞCILARSPOR’A GALİBİYET YETMEDİ


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup maçında Kuştepespor ile Bağcılarspor karşı, karşıya geldiler.

Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadında oynanan maç Bağcılarspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçı 300 civarında Kuştepespor taraftarı takip ederken, 90 dakika boynuca susmadan takımlarını destekleyen kırmızı-siyahlılar, ilk maçta kendilerine sportmenliğe aykırı hareket yaptığını söyledikleri Bağcılarsporlu Sinan Demircan’a maç boyunca aleyhte tezahürat yaptılar.

İlk dakikada gol geldi
Klasman Grubuna kalması için kaderi başka takımın elinde olan Bağcılarspor maça çok hızlı başladı ve 1.dakikada Sinan Demircan’ın golüyle öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Kuştepespor’un tecrübeli kalecisi Türker rakibinin dizi baldırına çarpınca sakatlandı. 10 dakika duran oyun yeniden başladı ancak tecrübeli kaleci oyuna devam edemeyince yerini Ahmet’e bıraktı.

Kuştepespor oyunda dengeyi kurdu ancak
Maçın ilk devresinde konuk ekip Bağcılar’ın üstün oyunu vardı ancak 45 dakikalık sürede başka gol olmadı. İkinci yarıda ise Kuştepespor oyunda dengeyi kurup, gol pozisyonlarına girdi. Bu anlarda Esad’ın ceza alanı dışından iki mükemmel şutunda kaleci Sefer topu kornere çeldi. Özgür Rasim’in mükemmel şutunda ise top üst direkten oyun alanına geri döndü. Taraftarının müthiş baskısı ile oyunda üstünlüğü ele alan Kuştepespor aradı golü bir türlü bulamayınca konuk Bağcılarspor bir yan toptan Emrah Açıl ile ikinci golü buldu ve maçı 2-0 kazandı.

Bağcılarsporlular üzüldüler
Bu sene çok iddialı bir kadro kurmalarına rağmen ligin başlarında bocalayan daha sonra ise toparlanan Bağcılarspor’a bu galibiyet yetmedi. Sahasında Alibeköyspor’u 1-0 mağlup eden Kartal Bulvar bu gruptan şampiyon çıkarken, Alibeköyspor ikinci sırada kaldı. Selvispor grupta üçüncü olurken Bağcılarspor ligi 4.sırada bitirdi. Kuştepespor ise ligi 26 puanla tamamladı. Zorlu maçtan galibiyet ile ayrılan konuk ekibin futbolcuların oldukça üzgün halleri yüzlerinden okunuyordu.

Hakemler mükemmeldi
Barış Esa, Agah Kaan Kuoğlu, Ömer Kibiroğlu Hakem triosunun yönettiği maçta genç Hakemler için söyleyecek çok şey var ancak ben tek cümle ile özetleyeceğim: Mükemmel maç yönettiler.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR
































Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.