Pazar, Şubat 23, 2014

Avcılar'daki müthiş maçtan gol sesi çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ikinci Tunaspor ile 9'ncu Küçükköy maçında iki takım da gol pozisyonlarına girdi ancak sonuç alamadılar. Öncesinde gerginlik yaşanan maçın uzatma anlarında Küçükköyspor'un verilmeyen penaltı isyanı vardı.



Maçtan anlar:


Maça hızlı başlayan Küçükköyspor 6.dakikada Onur'un ısrarla takip ettiği pozisyonda Tunaspor kalecisi Çetin topu kornere yolladı.


7.dakikada Gökhan Gedik sol taraftan sert kestiği ortayı Tunaspor Kaptanı Emin üstten dışarı attı. 18.dakikada Küçükköy Kaptanı Uğur'un kullandığı serbest vuruş Kaleci Çetin'de kaldı.


19.dakikada Emin'in ara pasına hareketlenen Eren Ziya, Küçükköyspor kaleci Sercan'la karşı karşıya kaldığı bu pozisyonu topu dışarı attı.


28.dakikada Küçükköyspor adına Engin'in sağdan yaptığı ortada ceza sahası içinde Ozan topu kafayla dışarı attı. 30 dakikada Erkan'ın sağ taraftan ceza sahasına yolladığı topa Ozan'ın yaptığı vuruş Kaleci Çetin'de kaldı ve ilk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 berabere tamamlandı.


İkinci yarı 47.dakikada Tunasporlu Furkan'ın kullandığı serbest vuruşta Kaptan Emin yakın mesafeden kafayla topu dışarı attı. 52.dakikada Küçükköyspor Kaptanı Uğur'un kullandığı serbest vuruşta top Kaleci Çetin'de kaldı.


59.dakika Furkan'ın ara pasında yayın üzerinde dönerek sert vuran Kaptan Emin topu aut'a attı. Maçın 75.dakikasında Eren Ziya'nın sağ çaprazdan girdiği net pozisyonda, Küçükköyspor Kalecisi Sercan topu kornere yolladı.


Maçın 79.dakikasında Küçükköyspor'un yakladığı ani atakta Onur'un ceza sahasına girer girmez vurduğu sert şut az farkla aut'a gitti.


Maçın 90+1.dakikasında hızlı gelişen Küçükköyspor atağında Onur Kılıç, Tunaspor ceza alanına girdi, sağ taraftan bindirme yapan Tarık'a pas vermeyip içeri dripling yapan genç futbolcu 4 Tunasporlu'nun arasında kaldığında arkadan topuğuna yapılan müdahale ile yerde kaldı. 90 dakika mükemmel maç yöneten Hakem Serdar Akkoçoğlu bu pozisyonda düdüğü ağzına götürdü ancak çalmadı. Ardından kıdemli Yardımcı Hakemi Nebahat Maktur'a bakan Akkoçoğlu oyunu devam ettirdi ve kalan sürede de gol olmayınca karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.


Tunaspor'un rakibine oranlara daha üstün oynadığı maçın en iyisi Küçükköyspor'un genç kalecisi Sercan olurken, 1993 doğumlu kaleci bu maçla birlikte 4 maçtır kalesini gole kapatmış oldu. Bu sonuçla Tunaspor 5'nci maçında 10 puana yükselirken, Küçükköyspor'da puanını 6 yaptı.


Soyunma odasında yoğun güvenlik
Maçtan sonra Küçükköyspor taraftarları Hakemlere uzun süre tepki gösterirlerken, Küçükköylu Yöneticiler de soyunma odası koridorlarında Hakeme öfkeliydiler. Penaltının verilmediği gerekçesi ile öfkeli olan yeşil-siyahlıların tepkisi nedeniyle Hakem soyunma odası önünde 35-40 kadar Çevik Kuvvet Polisi hazır bulundu. 


STAT: Avcılar Belediyesi Firuzköy
HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu, Nebahat Maktur, Serhat Celil Yücel / Recep Buğra Çetin
SAHA KOMİSERLERİ: Ferit Bereket, Recai Türdü,
BAYRAMPAŞA TUNASPOR:  Çetin, Cihan, Arif, Aykut, Orhan, Ahmet, Emin (Özkan), Murat, (Rıfat Can) Eren Ziya, Furkan (Semih Küçük), Gökhan
YEDEKLER: Selçuk, Kerem, Berkan, Semih Şahin
TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın
KÜÇÜKKÖYSPOR: Sercan, Erkan, Cihan, Barış, Serhat, Sinan (Gökhan), Onur, Sercan Varol, Ozan, Uğur Kaplandar, (Uğur Aytekin), Engin, (Tarık)
YEDEKLER: Mustafa, Çağatay, Uğur Nalbantoğlu, Aykut
TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Gelen
SARI KARTLAR: Furkan, Arif, Emin, Gökhan Gedik/Onur, Cihan, Uğur, Ozan


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="112009,112010,112011,112012,112013,112014,112015,112016,112017,112018,112019,112020,112021,112022,112023,112024,112025,112026,112027,112028,112029,112030"]

8 yorum:

Cem dedi ki...

Alikemal bey yonetici X maçta olay yapıyo bu adama dur diyen yokmu ferikoy macındada ortalığı karıştıran hakeme sardıran küfür eden devamlı bu kişi Yemen bey ceza yokmu

1968 dedi ki...

Satılmış Hakemler Elinizi Küçükköyden Çekiniz...

mertcan dedi ki...

ÜSTÜMÜZDEN ELİNİ ÇEK EKŞİOĞLU İSTİFA ET.....

Cem dedi ki...

Yorumlarda küfür yok yorum yazmayalım o zmn kapatın yorumları

ksk 1968 dedi ki...

allah aşkına yeter artık üstümüzden elinizi çekin

Vardar dedi ki...

Dün maçı seyredenlerdenim bende ama sizin müthiş maç tabirinize kesinlikle katılmıyorum. Maçta sadece Bayrampaşa Tunalı 7 numara %100 bir pozisyonu kaçırdı ve Küçükköy'ün son dakika net penaltısı vardı ve hakem vermedi. Maçta gördüğüm kadarıyla maç öncesi 2 takımada maçı berabere sayalım 1 er puan verelim evinize gidin deseler kesinlikle 2 takımda kabul ederdi. Çok vasat bir maçtı.

Cahit Çıkmaz Çatalca dedi ki...

Mükemmel bir statta kıran kırana bir mücadele izledik.Küçükköyspor seyircisi 90 dakika takımını harika bir şekilde destekledi.Her iki takımın kalecileri çok başarılıydı.Sahanın tek kötüsü maçın Orta Hakemiydi.Sen gözünün önünde olan pozisyonu görüyor, düdüğü ağzına götürüyor ama çalamıyorsan bu işi yapma kardeşim.Orada aklından ne geçti bilemiyorum.Bayan yardımcı hakemin aklınamı uydun?
Bir de bu maçı saat 15.30'a alan yetkililere de bir şey söyleyeyim. İstanbul'da BAL ligi maçları bile saat 14.00'te başlatılırken sizin bu maçları 15.30'da başlatmanız biraz garip değil mi?Buradan çıkar seyirci saat kaçta evine gider?

küçükköylü ismail dedi ki...

cem misin nesin sende bizi eleştire cek kapazıte yok kardeş yeman ekşi oglu amacı ne cözemedim kılasman gurup da bizim akımızı yiyon bite hakemin sadece pelaldı deyil haksız yer kart gözdermesi ve cok sayıda çelikkuvet 50 kişi vardı belki de dahafazlaydı sadecebizvar dık ve biz olay çıkarmaya git meee dik orada anladık maçın rengini bide feriköylüler bizim haberlerde yorum tamayın taraftarrim diye gezin meyil bizim kapazıtede deyilsinis .bizim hakkımısı yiyenlere sözüm sap döner keser döner gün gelir hesap ...

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.