Çarşamba, Şubat 26, 2014

Ali Düşmez'den Beykoz çıkarması

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ) Yönetim Kurulu Üyesi Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ( TASKK ) ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( İASKF )Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İl Özel İdaresi Spor Komisyonu Başkanı Ali Düşmez’den Beykoz’a çıkarma var!.


Düşmez ve beraberindekilerin ilk adresi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek idi. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde ilçedeki spor projeleri bazı sportif konulardaki sorunlar gündeme geldi.



BAŞKAN ÇELİKBİLEK’E 30 MART SEÇİMLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ilçede devam etmekte olan spor yatırımlarına dikkat çekerken, “Şahinkaya Mevkiindeki Arena Projemiz, Beykoz Stadının yeniden düzenlenmesi projemiz ve semt sahalarının suni çime kavuşturulması yönünde gayrtelerimiz var. Daha önceden Beykoz Kaymakamlığımız ile Paşabahçe Stadının düzenlemesini gerçekleştirmiştik, Ortaçeşme Sahasındaki çalışmalar bitmek üzere, Soğuksuspor Tesislerindeki çalışma devam ediyor. Bu arada Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksindeki tadilat çalışması ve kapalı hale getirilen yzüe havuzunun açılışını da önümzdeki haftalarda yapacağız” diye  konuştu. Ali Düşmez ise Beykoz Beledyesinin ilçe sporuna yapmış olduğu katkıları yakından takip ettiklerini belirtirken TFF olarak Riva’da yapımı devam etmekte olan tesislerin açılması ile Beykoz’un bambaşka bir çehreye kavuşacağını ve bunun yansımalarının görüleceğini beyan etti.
Ali Düşmez daha sonar Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılarından Muhammed Hanefi Dilmaç’ı makamıda ziyaret ederek ilçe genelinde suni çimle kaplanmaları gündemde olan sahaların resmi açıdan son durumlarını öğrendi. Düşmez Beykoz’da çeşitli kanun maddeleri nin muhatabı olan ecrimisil baskısı altındaki sahalara ilişkin İASKF olarak Hukuki anlamda oluşturdukları birim ile destek verdiklerini söyledi.



ORTAÇEŞME SAHASINDA TAM ANLAMI İLE NOSTALJİ YAŞANDI!
Ali Düşmez ve beraberindeki heyet daha sonar yıllarca saha sorunu yaşayan ve Beykoz Belediyesinin girişimleri ile nezih bir suni çim sahaya kavuşan Ortaçeşmespor’u ziyaret edip, sahanın son durumunu yerinde gözlemledi. Ortaçeşme Sahasındaki incelemeleri devam ederken güzel bir sürprizin de muhatabı olan Ali Düşmez Beykoz Takımında aynı dönemde forma giydikleri Ortaçeşmespor Antrenörü Kamil Özay ile hasret giderdi. Bu esnada Paşabahçespor’dan Antrenörü olan Nuri Kızıltan’ın da gruba dahil olması ile tam bir nostalji rüzgarı esti. Ziyarete futbol dünyasından 3 kuşak bir araya geldi. Antrenör Nuri Kızıltan, talebeleri Ali Düşmez ve Kamil Özay ve Düşmez’in Yeniköyspor Başkanlığındaki futbolcularından olan ve aynı zamanda Nuri Kızıltan ile Beykoz Genç Takımında Şampiyonluk yaşamış İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Serkan Öcalmaz tam anlamı ile nostalji ziyafeti yaşattılar. Bir ara Ortaçeşmespor çim sahasında Kamil Özay ile kısa bir futbol şov yapan Ali Düşmez eski günleri adeta yeniden yaşadı. Düşmez’e Ortaçeşmespor Yönetiminden Ramazan Ergin Sahaları ile ilgili bilgi aktarırken tribünlerin yenilenmesinin gerektiğini hatırlatıp bu konuda Düşmez’den yardım talebinde bulundu.



R.Ş.KÖKTÜRK YÜZME HAVUZU VE PAŞABAHÇESPOR ZİYARETİ VARDI!
Ali Düşmez daha sonar incelemeleri kapsamında İBB tarafından tadilattan geçirilen ve yüzme havuzu yenilenip kapalı hale bürünen Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksine ziyarette bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Komisyonunda 81 projenin yapımında imzası olduğunu belirten Ali Düşmez havuzu inceledikten sonra artık Beykoz’dan da yıllar öncesinde olduğu gibi Milli Yüzücülerin çıkmasının sürpriz olmayacağını söyledi. Ali Düşmez’in Beykoz’daki temaslarındaki son adresi ise bir dönemler formasını giydiği Paşabahçespor oldu. Burada Songül Emanet tarafından karşılanan Düşmez ve beraberindekiler bir nostalji rüzgarını da Paşabahçespor anıları ile yaşadı. Ziyaret listesinde bulunan Soğuksuspor tesisleri ve Şahinkaya’daki Beykoz Arena Proje alanına Üsküdar’da katılacağı bir açılış program nedeni ile gidemeyen Ali Düşmez buralara bir başka zaman geleceğinin sözünü verip ilçeden ayrıldı.



Ziyarette Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Genel Sekreter Yardımcısı  ve Dost Beykoz Yazarlarından Asım Özdemir, Çavuşbaşıspor 2.Başkanı Ali İhsan Ayar, Bisk Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Kaya İASKF Beykoz Bölge Medya-Tanıtım Sorumlusu ve Dost Beykoz Spor Müdürü Talip Ercan'da hazır bulundu,. Beykoz’da bir hayli tanınırlığı olan  aile bağları, geçmişi Beykoz’a uzanan Ali Düşmez ziyaretleri esnasında birçok Beykozlu ile sohbet edip hatıralarını da canlandırdı.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


[gallery link="file" ids="112897,112901,112900,112899,112898,112902,112903,112904,112905,112909,112908,112907,112906,112910,112911,112912,112913"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...