Salı, Şubat 25, 2014

Kayaşehirspor’dan hızlı başlangıç

İstanbul 2.Amatör Lig 3.Grup maçında Kayaşehirspor, Celaliye’yi 4-2 mağlup ederek lige 3 puanla başladı.



İFA Stadında oynanan maçta, transferin son günlerinde kadrosunu tecrübeli oyuncularla takviye eden kırmızı-siyahlı ekip, genç futbolcularının da takıma çok çabuk adapte olmasını sağladı. Celaliyespor ile oynanan ligin ilk maçını Başakşehir ekibinin Yöneticileri de tam kadro izlediler.


 


Maça hızlı bir başlangıç yapan Kayaşehirspor, kısa sürede oyunun kontrolünü ele geçirdi ve maçı rakip sahaya yıkmayı başardı. Büyükçekmece temsilcisi Celaliyespor’da tecrübeli oyuncuları ile baskıyı kırmaya çalıştı. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta tecrübeli sol ayak Burak Gündoğdu’nun sol taraftan yaptığı ortaya golcü futbolcu Hilmi Karadeniz güzel bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.


 


Golün şokunu atan Celaliyespor, skoru eşitlemeye çalıştı fakat ev sahibi takımını tecrübeli kalecisi Adem Havuz’u geçemediler. Oyunun ilerleyen dakikalarında Mehmet İnal’ın ara pasında topla buluşan Serhat Yıldız takımını 2-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını arttıran Celaliyespor, ceza alanı yayının hemen yakınından kazandığı serbest vuruşta farkı bire indiren golü kaydetti 2-1.


 


Oyunun ilerleyen anlarında iki takımın da orta sahasının oyundan düştüğü gözlendi. Ardından da her iki kalede sıkça gol pozisyonu yaşanmaya başladı. Kayaşehirspor defansının yaptığı bir hatada konuk ekip skoru 2-2’ye getiren golü kaydetti. Maçın son anlarından tecrübeli golcüsü Rağır Durmaz ile iki gol birden bulan Kayaşehirspor maçı 4-2 kazanarak lige 3 puanla başladı.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...