Salı, Şubat 25, 2014

Siz sordunuz, Gençtürk yanıtladı

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkan adayı Seymen Gençtürk siz değerli Yerel Futbol okuyucularından gelen soruları tüm samimiyetle ve içtenlikle sorularınızı cevapladı.



Önemli Not: Sayın Seymen Gençtürk kendisine yöneltilen tüm soruları yanıtlamıştır. Eğer sorunuz burada değilse bu editoryanın hatasıdır. Lütfen böyle bir durum varsa bize ulaşınız.


Ali


Sayın başkanım öncelikle size ve ekibinize bu yolda başarılar dilerim ilçemize kulupler birligi olarak iyi işler yaptınız ve diger ilçelere örnek teşkil ettiniz btüm bunlar için sporcularım adına size ve ekibinize tşk ederim benim sorum esame listesiyle ilgili bizler kontrol yaptıgımızda gerek hakem olsun gerek rakip takım olsun tepki alıyoruz şimdi yapcamız ne gerek var biz sahtekarmıyız diye tepki alıyoruz bunu zorunlu hale getirirseniz sevinirim ayrıca bir sorum daha var şampiyonlugu belirleyecek olan maça çıkıyoruz hif hakemi atıyorlar ben bu arkadaşları yeni oldukları için biraz yetersiz buluyorum en azından riskli mlara tecrubeli hakem isteriz örnekse aut vuruşunda bu sene iki maçımda hif hakemi arkadaşlar ofsat bayragı kaldırdılar bunlarla ilgili çalışmanız olacakmı başarılar allah yolunuzu açık etsin


Cevapla


- Sevgili Ali Hocam esame listelerini sizler değil o gün saha içinde görevli gözlemciye bu yetki verilmelidir. Bu konuda çok hassas olacağımızı şimdiden söylemek isterim. Hakem konusuna gelince İl Hakem Kurulumuzla bu konunun önemini konuşacağız. U11, U13 liglerine hif hakemlerin tamamını verip tecrübe edindireceğiz. Ayrıca tüm liglere 3 hakem atanmasını sağlayacağız, sorunun biri de bu.


 Aziz


- Kısa Bir soru soracağım. Yemen Ekşioğlu sizi destekliyormuş bu doğrumu tşk ederim


Cevapla


- Sevgili Arkadaşım;  Seymen Gençtürk yola çıkarken kimsenin adamı olmadığını, tecrübesine ve ekibine güvendiğini söyleyerek çıktı. Sayın Ekşioğlunun  bu konuda herkese eşit kalmasını ve taraf olmamasını temenni ediyorum.


yorumcu


- EN ÖNEMLİSİ kontenjan olayı ne olacak?bir çalışma yapılacak mı?


Cevapla


- Kontenjan diye bir sınırlamamız olmayacak, yaş sınırını tamamen kaldırmak için hep beraber mücadele vereceğiz. Bunun yanında da alt yapılara gerekli teşvikler sunacağız.


se2


yusuf


- sayın başkanım seçimde başarılar dilerim sizden ricam profesyenel liglerdeki şanpiyon olan takımları türkiye şanpiyonasına alınmıcak mı lütfen bu uygulamayı kaldırın zaten 1o maç oynayıp lig bitiyo yemen abiye sevgilerle


Cevapla


- Sevgili Yusuf Kardeşim;çok doğru bir konuya temas ettiniz. Profesyonel liglerin(altyapıların) önünü açmak lazım hatta tamamına mecburiyet koyup elit lige aldırmamız lazım. Birçok gencin önünü saçma bir statü ile kapatıyorlar, bu da bizim önceliğimiz olacak.


 ersin


- Değerli başkanım öncelikle çıktığın bu yolda başarılar dilerim.12 yaş ve altı altyapıdaki çocuklarımız büyük takımlara transfer olduğunda yetiştirme alınamıyor ayrıca 1000 tl yatırınca ailesinin izniyle transfer edilebiliyorlar kulüpten izin alınmıyor bu da ikili ilişkileri zedeliyor siz veya diğer gelen yönetimlerden bu uygulamanın düzeltilmesini istiyorum.Başarılar


Cevapla


- Ersin Bey bu konuda projelerimin içinde, düşüncemi söyledim. Kesinlikle filiz lisansın ilk çıktığı yaş tarihi baz alınarak yetiştirme bedeli hak olarak kulübüne verilmelidir. Bu uygulamanın kalkması için bizi seçimle iş başına getirmenizi ve desteklerinizi bekliyorum.


 


İBRAHİMHOCA


- ambulans sorunu çözülecek mi ?


Cevapla


- İbrahim Hocam ambulans sorununu yerel belediyelerle çözeceğiz. Bu çok zor bir konu değil, önemli olan bu işler için ilçe belediyelere kalıcı, güvenilir bir proje sunmak. Bu da bizim olmazsa olmazımız.


 ALİ ŞEN


- Çıktığınız bu yolda başarılar dilerim.Amatörlük tarihin derinliklerinde kaybolmak üzere. Amatör takımlara kaynak anlamında neler kazandırlabilir ne tür projeleriniz var.A takım kategorilerinde Bal Ligi , Süper Amatör Lig ve 1. Amatör lig ile sınırlandırıp özellikle Sal ve 1.Amatörde takım sayıları arttırılıp ligler uzun süreli olabilir mi ? 1. Amatörde ligden düşecek takımlar 1 yıl dinlendirilip tekrar lige alınabilir mi ? Alt yapı maçları tam da okulların açılmasıyla başlıyor okulların kapanamasıyla bitiyor. Çok kaliteli ama okul ve dershane yüzünden top oynayamayan bir sürü gencimiz var. Alt yapı ligleri Mayıs ile Temmuz ayında oynatılabilir mi ? Yerel yönetimlerin dağıtacağı nakdi yardımlar çok sağlıklı yapılamıyor bazı birlikler kendine yakın takımlara daha fazla ödeme yapıyor. Bazı belediyeler nakdi yardımı hiç dağıtmıyor. Bu yardımın tek elden ve takımların kategori ve başarı derecesine göre formüle edilerk dağıtılabilir mi ? Lig Tv gelirlerinden Amatör takımlara bir pay ayrılabilir mi ? İspark gelirlerinden bir pay Amataör takımlara ayrılabilir mi ? Reklama geliri olarak Kulüplerin lokallerine , çay bahçelerine , halı sahalarına Spor Toto , İddia şirketlerinin tabelaları asılmak suretiyle takımlara gelir elde edilebilir mi ? Kulüplerin Elk , Su , Doğalgaz faturalarında indirim sağlanabilir mi ? Sporcuların ,hocaların idman ve maçlardaki geçen zamanlarındaki sakatlıklarıyla ilgili ücretsiz özel sağlık sigortası yaptırılabilir mi ? İlçelerdeki özel hastanelerden destek alınarak maçlara bu hastanelerden sağlıkçı sağlanabilir mi ? Sporcularla takımlar arasında noter kanalıyla alacakları ve sorumlulukları karşılığı sözleşme yapılabilir mi ? Sağlıklı yaşam adı altında 35 yaş ve üzeri mahalli liglerin kurulmasıyla ilgili bir şeyler yapılabilir mi ? Her takımın bir hocasını belediyeler de sözleşmeli çalışan gösterilip kulüplerden hoca maliyeti düşürülebilir mi ? Allah yolunuzu açık etsin. İASKF seçimlerine katılacak tüm adaylara şimdiden başarılar.


Cevapla


- Çok değerli Ali Bey, bu yazdıklarının tamamı 28 maddelik projelerimin içinde var. %90nı hayata geçirmek için yola çıktık ve bunun altyapısını da oluşturduk. Seçildiğimiz gün her ilçe özelinde bir çoğunu yerel yönetimlerimizle çözeriz. 35 yaş üstü değil de 40 yaş üstü Veteranlar Ligini Türkiye geneline yaymayı, bu konuda lig yapılmasını TFFden  yazılı olarak müracaat ve İl ASKFden destek isteyeceğiz.


Volkan Özbay


- Öncelikle çıktığınız bu yolda başarılar dilerim.Başkanım benim size sorum şu olacak Amatör branşlarla ilgili sorunları sizin çözebileceğiniz konuşuluyor bunlarla ilgili projeleriniz var mı ? Neler söylemek istersiniz?


Cevapla


- Volkan Özbay Değerli Kardeşim; hep şunu söyledik, spor sadece futboldan ibaret değildir, spor algısını geniş kitlelere yayacağız. Her ilçede ihtisas spor kulüpleri vardır. Öncelikle bunları Kulüpler Birlikleri çatısı altında birleştireceğiz. Futbol takımlarımızı da en az bir mecburi branş açtırma zorunluluğu getireceğiz. Tabi ki bunu yaparken de her türlü desteği sağlatacağız.


 


 ALİ ŞEN


- Amatörlüğe dönüş anlamında uzun süreli bir formül olan 6 yıl sonra alt yapıdan 3 futbolcu oynatma zorunluluğu , 7 yıl sonra alt yapıdan 4 futbolcu oynama zorunluluğu , 8 yıl sonra alt yapıdan 5 futbolcu oynatma zorunluluğu gerçekleştirilebilir mi ? Dolayısıyla takımlar alt yapılarına ağırlık vererek transferlerle ilgili çok ciddi paralar harcanmayıp , çok daha kaliteli futbolcuların önü açılmış olur.


Cevapla


- Aslında bu sorunuza cevabı farklı bir açıdan vermek istiyorum. Son zamanlarda üzülerek görmekteyim ki A takımdan çok spor kulüplerimiz alt yapılara daha çok transfer yapmakta, önce bunu önlemeliyiz. Yıl içinde A takımına en az transfer yapan ve alt yapıdan en fazla oyuncu oynatan takımlara maddi ödüller koymayı ve yine her ilçede semt sahalarını (minik, miniminik) ölçülerde çoğaltarak Avrupa'daki gibi tüm amatör takımlarımıza alt yapıdaki çocuk sayısını çoğalttırmalıyız. Tesisleşme önceliğimiz olacak ki çocuklar küçük yaşlarda spor kulüplerine gidebilsin. Kısaca tüm amatör takımlarımızın alt yapısında futbola başlama yaşı 7-8 olmalıdır. Bu da tesisleşmeden geçer.


Bülent Kuru


- Yaptıklarınızla tüm camianın güvenini kazanan çok değerli spor adamı Seymen Gençtürk başkanımıza seçim yolunda başarılar dileyerek benim için en büyük sorun olan sorumu sormak istiyorum.Sahadaki şiddet olayları ile ilgili ne düşünüyorsunuz?Bu sorunu çözmek için çalışmalarınız var mı?


Cevapla


-Sevgili Bülent Hocam; Tabii ki var, öncelikle fair play ruhunu geliştireceğiz. İlk 10a giren takımlarımıza (centilmenlikte) ödüller sunacağız. Başkan ve yönetim anlayışını kulüpler arası (dostluklar) geliştireceğiz. Şayet bir kulübün başkanı ve yönetimi bu işlerde anlayışlı ise o kulüplerde sorun çıkacağını düşünmüyorm. Taraftar grupları değil de futbol seyri isteyen aile grupları oluşturacağız.


Nurettin Kaya


- Öncelikle başarılar diliyorum.Alanınızdaki bir konumu bilmiyorum ama hakemlerin özlük hakları ile ilgili çalışmanız olacak mı?


Cevapla


- Hakemlerle ilgili çalışmamız var, yetkimiz dışında da olsa buna hazırladığımız güzel bir projemiz var. Hakemlik Meslek Yüksek Okulları açılmalı. Hakemlik, öğretmenlik gibi bir meslek olmalı. Bunu sağlayamıyorsak tüm hakemleri İngiltere deki gibi sözleşmeli hakem yaparak tüm özlük haklarını vermeliyiz diye düşünüyorum.


Hakan Özbay


- Alt kategorilerdeki tek hakem uygulamasına son vermek için uğraş verecek misiniz?Başarılar Başkanım


Cevapla


- Bu bizim olmazsa olmazımız. Nizami  oynanan tüm müsabakalarda 3 hakemsiz maç oynatılmama devrine son 3 hakemli maçların oynatılacağı günlere evet diyeceğiz.


 İrem


- Bir takımın müsabakalara katıldığı yaş kategorisi sayısı ile kulüpte çalışan antrenör sayılarıyla ilgili düşüncenizi alabilir miyiz? Bununla ilgili bir çalışmanız antrenörler derneğiyle beraber olacak mı?


Cevapla


- Bizim dönemimizde İstanbuldaki tüm kurumlar (İl Hakem, İl Temsilciliği, Saha Komiserleri Derneği, İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlükleri, İlçe Emniyet Müdürlükleri, İlçe Belediyelerimiz, Kulüpler Birliklerimiz, İstanbul Antrenörler Derneği(Tüfad)) ortak akıl ortak fikirle yola çıkacak. Tüm kulüplerimizde en az 3 antrenör ve kalite standartı yüksek (bilgili, birikimli) diplomalı antrenör sayısını kulüpler birliklerimize de teşvik vererek çözeceğimize inanıyorum. Önemli. 


cenk


- süper amatör küme 5 grupta gürpınar diye gençlerden kurulu takım varmış ne düşünüyorsunuz onlarla ilgli fikriniz var mı ?


Cevapla


- Cenk arkadaşımızın sorusu anladığım kadarıyla Gürpınar takımı süper amatörde ama gençlerden kurulan bir takım. Bu konuda bir araştırma yapmadan fikrimi söylemem gerekirse Gürpınar takımı 21 ve altı oyunculardan kurulu ise TFFden kendilerine ödül verilmesi için yetkili (İASKF ve Konfederasyondaki)  arkadaşların hemen girişimde bulunması lazım. Buna benzer diğer takımlar içinde demek ki her şey yasalarla bağlanmamalı. Kulüp yöneticilerimizin de doğru işleri gayet iyi yapacakları ortaya çıkabiliyor. Güven ortamı her şeyin en güzelini yaptırır. Biz spor camiamıza güveniyoruz.


Mustafa Ergen


- Tüm istanbul amatör spor kulüplerini kapsayan büyük bir sponsorluk anlaşması yapacağınız söyleniyor. Buradan gelecek olan gelirin spor kulüplerine aktarılması söyleniyor bu konuda ne söylemek istersiniz?


Cevapla


- Sayın Mustafa Ergen, aslında İstanbulda bugüne kadar bu kaynakların kullanılmaması ayrı bir sorun. Bizim İstanbulda yapacağımız çalışmalar aslında bakıldığında Türkiye deki amatör takımları ayağa kaldırmak için yeterli olacak. Mesela ilçe belediyeleri TBMM çıkan 6360 sayılı kanunun 17.maddesine dayanarak Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardıma Dair Yönetmeliğin 39 ilçe belediyemizde ve İstanbul Büyükşehir Belediyemizde öncelikli olarak çıkartacağız.Bunun yanında profesyonel takımlardaki gibi spor toto ve lotodan isim hakkı payı aldıracağız.


Nazmi Ergün


- Müsabaka oynanan sahalarda ışıklandırma problemleri çözülecek mi ? Başarılar.


Cevapla


- Hedefimiz ilçelerdeki tüm resmi müsabaka oynanan sahalarında gece maç oynanır düzeye getirmek ve bunu başaracağız. Süper Amatör Lig maçlarını gece oynatılmasını sağlayacağız.


se3


Sağlık Sorunu


- Sahanın içinden biri olarak söylüyorum, amatörün en büyük sıkıntısı sahalarda 1 (evet çok değil, yalnızca 1) sağlık görevlisinin olmaması. Yemen Ekşioğlu’nun röportajlarından birinde okumuştum, her sahaya sağlıkçı parası ödediğini söylüyordu ancak İstanbul’da hiçbir sahada sağlık görevlisi yok! Çoğu sahanın zemini zaten berbat durumda, yere düşenin kolu, dizi kan içinde kalıyor. Antrenörlere gülmesini biliyoruz, şifalı/okunmuş suyla tedaviye geliyorlar diye. Ancak adamlar ne yapsın? Takımı mı yönetsin, yoksa ilk yardımcılık mı oynasın? Sahada yer alan oyuncuların sağlığı, güvenliği her şeyden önemli. Amatörde devrim mi yapmak istiyorsunuz, her sahaya bir sağlık görevlisi atayın. En temel gereksinim olan “sağlık”, ne yazık ki en gelişmiş şehrimizde “devrim” etkisi yapar. Güler miyiz, ağlar mıyız bilemiyorum.


Cevapla- Bu konu zaten önceliğimiz. Sağlıkta milat yapmayı düşünüyorum. Her ilçede en az iki veya üç noktada merkezi sahalar oluşturup maç günleri başta ambulans ve sağlıkçının bu sahalarda maçları sonlandırmasını sağlayacağız.


Cihan


05 Şubat 2014 at 12:19


- Öncelikle adaylığınızda başarılar dilerim, bildiğiniz gibi süper ligde bile en büyük sorun hakemler, olay amatöre dönünce seyirci baskısıyla durum iyice kötüleşiyor, bu durum hakkında bir çözüm planınız var mı?


Cevapla


- Hakemlerimizi kişilerin hegomanyasından çıkartıp özlük haklarını sağlarsak hatta hakemliği bir meslek yaptırabilirsek inanıyorum ki o hakemlerimiz karar verirken önce vicdanının sesini dinleyecektir. Türkiyede maalesef hakemlerimize yeterince sahip çıkılmıyor. Ancak bizim zamanımızda hakemlerde adam yerine konan birer yönetici pozisyonunu alacaktır.


yılmaz


- SAYIN BAŞKANIM


İNŞALLAH HAKKINIZDA HERŞEY İYİ OLUR.BENİM SORUM AMATÖR MÜSBAKALARDA MAÇA ÇIKMAYAN HAKEMLER İÇİN NE GİBİ BİR YAPTIRIMINIZ OLACAK.TEŞEKKÜRLER


Cevap


- Bu sorunuza cevabım ancak ve ancak şu olur, eğer şu an ki aldıkları maç başı ücretlerini iyileştirirseniz ve aylarca hak ettikleri paraları ödememezlik yapmaz iseniz bu sorun büyük ölçüde kalkar, ayrıca maça çıkmayana da büyük yaptırımlar sağlanır.


 Bingul


- Başkanım hayırlı olsun. Bayan amatör futbol takımları için planlarınız nedir? Başarılarınızın devamını dilerim.


Cevap


- Türkiyede bayan futbol takımları Avrupa daki gibi desteklenmese de son zamanlar bazı kişilerin özverisi ve TFFnin belli bir desteği ile ayakta durmaya çalışıyor. Ancak bence bayan futbol takımlarının ortak kullanacağı tesisler  kendilerine tahsis edilmelidir.


sinan


- Seymen bey merhabalar;Küçükçekmece'de sporda yönetim anlamında oluşturduğunuz olumlu algıdan dolayı size teşekkür eder, girmiş olduğunu seçim yolunda başarılar dilerim.ilimizde kanımca sorunlu görülen bir kaç hususta size bir kaç soru yönetmek istiyorum;soru: İstanbul da amatör spor kulüpleri federasyonunun kaybolan vizyonunu toparlama anlamında ne tür yaklaşımlarınız olacak?soru: Sporcuların daha nitelikli, antrenörlerin daha bilinçli olmaların yönündev ne tür projeleriniz mevcut?Soru: Tesisleşme sorunları hakkında ne düşünüyorsunuz?Soru: TBMM de kabul edilen fakat ilçemizde bir kaç ilçe dışında uygulanamayan yerel yönetimler tarafından yapılacak nakdi yardımların il geneline yayılması hususunde ne tür adımlar atacaksınız?


Cevap


- Sinan hocam son sorundan başlayarak cevap vermek istiyorum. Nakdi yardım çıkmayan ilçe belediyesi kalmayacak, bu önceliğimiz. Kaybolan vizyon tekrar bizim dönemimizde geri kazandırılacak. Çünkü herkese eşit ve adaletli olacağız. Güven duyulan bir ekip olacağız. Antrenörlerimizin kesinlikle 3 ayda bir Tüfadla ortak projeler yaparak seminerler yapılacak. Takımların başına nitelikli antrenörler getirilmesini sağlayarak sporcuları nitelikli hale getirmelerini sağlayacağız.


 asc


- ekibinizde koltuk sevdalısı çıkarsa ne yaparsınız


Cevap


- Ekibimizde koltuk sevdalısı çıkmaz. Bu sorunuzu biraz art niyetli buldum. Ancak bizim ekibimizde herkes eşittir. Tüm kurul başkanlarının fikri bizim için önemlidir. Adamcılık yapmayacağız.


Sabire


- Sayın başkanım inşallah kazanırsınız. Okul takımlarını amatör liglere almayı düşünüyor musunuz? Teşekkürler.


Cevap


- Sevgili Sabire, aslında okul takımları daha önceki İl Milli Eğitim Müdürümüz tarafından hızlı bir şekilde kulüpleştirildi. Ancak sağlıklı bir sonuç alınamadı. Ben burada var olan (federe) spor kulüpleri ile devam edilmesini ve okullardaki sporcu kitlelerinin de her ilçe ölçeğinde her yıl sporcu taraması projesi ile amatör veya profesyonel kulüplere kazandırılmasını sağlamak için çaba sarf edeceğim. Sadece futbol branşında değil, tüm branşlarda.


 kadir tuğlar


- Başkanım Küçükçekmece’de yapmış olduğunuz tabiri caizse devrimi tüm İstanbul’da gerçekleştireceğinizden şüphemiz yok bu işe çekirdekten gelen biri olarak layikıyla yerine getireceğinizi düsünüyorum Allah yolunuzu açık etsin.


Cevap


- Teşekkür ediyorum. Artık 39 ilçeyi kendi ilçem olarak görüyorum. Hizmet etmek istiyorum.


halil ibrahim toy


- SEYMEN BAŞKANIMIZA KÇEKMECE ANTRENÖRLER BİRLİĞİ OLARAK BAŞARILAR DİLİYORUZ …


BU YOLUN SONU AYDINLIK


Cevap


- Teşekkür ediyorum, Sevgili Hocam. Bir bütün halinde çalışacağız. İstanbulu ayağa kaldırma zamanı gelmiştir.


çetin


- duyduk ki ali düşmez aday olmayınca sizde olmayacakmışsınız doğrumudur_????


Cevap


- Ali Düşmez aday olduğunu yönetimde açıkladı. Kendileri hizmet etmek için göreve talip oldular. Biz de aynı ekip olarak yola çıktık ancak yol bitti. Kulüplerimizin beklentilerine cevap veremedik. Bu saatten sonra bizim anlayışımız da geri vites yok, önümüze bakıyoruz. Kim aday olur ise olsun, ben varım.


Çetin


- Siz ne iş yapıyorsunuz ? Küçük çekmecede halı saha işletiyorsunuz halı sahayı nereden aldınız ?


Cevap


- Bu soruyu sanırım Ali Tanrıyaşükür sordurdu. Onun cevabını okuduysan verdim. Tekrar vereyim istersen, merak etme biz geçimimizi bu güne kadar helal yollardan kazandık ve öyle de devam edecek. O halı sahalar 4 ortaklı 2003 yılında kişilerin helal parası ile yapıldı. Ancak geçimini buralardan kazananları sorgulamanızı tavsiye ediyorum.


Şaban kıran


- öncellikle cıktıgını bu yolda hakkınızda hayırlı olmasını temennı ederim.sorum:Yeni yapılan stadlar var ve liglerde tek takım oldugundan stadlara mac verılmıyor bu konusunda nasıl bır tutumunuz olacak ?(örneğin terkos stadı 1.amatorde gop.yeniköy 2.amatorde terkosspor ve u-19/2 gop.yenıköy takımları var stad 3 yıl oldu yapılalı ve hıc bır eksıgı yok hakem gırısı, takım gırıslerı ayrı… belkıde ıstanbulda konum ve stad olarak ılk 10 a gırer ulaşımda ozel halk ve İETT ile 15 dak bır sağlanmakta fakat buraya maç verılmıyor….bu stadlara mac alabilsek u-13 u-14 u-15 vs kategorılerın açılması adına kucuklerımıze tesvık olacağının ınancındayım )


Cevap


Sayın Şaban Bey, bu özellikte bir stad var da buralara maç verilmiyorsa ayıp ediyorlar. Ancak sabredin, inşallah 2014 Haziranda seçimi kazanınca söz ilk işimiz statların denetimi olacak. Adamına göre değil, stadına göre maç verdireceğiz. Sabredin.


 ismail meriçli halkalı taştepe spor


öncelikle çıktığınız bu yolda allah utandırmasın dileğiyle.benim sorum yok.göreve geldiğinizden beri küçük çekmece amatör spor kulüpleri derneği nezninde k.çekmece ilçesinde amatör spor kulüpleri altın çağlarını yaşıyorlar.malzeme ve araç konusu k.çekmece amatörlerini bu zamana kadar yaşatmaya yetti .7 katogoride lige katılım sağlıya biliyoruz.yeni yapılan düzenleme ilede nakdi yardım ve şampiyon olan altyapı takımlarına verilen yardım kulüpleri buyuk olçude rahatlamalarını sahladı.ilçede spor anlamında kıyasıya bir rekabet var bu durum şunu gösteriyor iyi şeyler yapılmış vede yapılmakda .eskiye dönüp bir bakıyorum da çok yol katetmişik tabiki bu küçük çekmece amatör spor kulüpleri ve k.çekmece belediyesi nin özverili çalışmaları sonucunda bir yerlere gelindi.son sözümde (kavimler hakkettikleri biçimde yönetilirmiş)saygılar…


Cevap


- Teşekkürler İsmail Meriçli, İstanbul Amatör de hak ettiği yöneticileri bu dönem inşallah bulacaktır.


SÖYLEŞİ: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.