Pazartesi, Şubat 24, 2014

Arnavutköy Belediyespor Hakem mağduru!

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup lideri Arnavutköy Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Eskişehir Demirspor’a 3-0 mağlup olurken, maçın hakemi kararlarıyla müsabakaya damgasını vurdu.



Eskişehir Necdet Yıldırım Stadı'nda oynanan maçta Eskişehir Demirspor’un gollerini 30.dakika Mehmet Meşe, 70.dakikada Atıl ve 83.dakikada Samet kaydederken, ev sahibi ekip bir penaltıdan da faydalanamadı.



Arnavutköy Belediyespor 8 kişi bitirdi
Arnavutköy Belediyespor’dan 44.dakikada Okan, 61.dakikada Serkan ve 68.dakikada Barış kırmızı kart ile oyundan ihraç oldular. Arnavutköy Belediyespor’un 13.dakikada İsmail Alper ile bulduğu nizami golü elle oynama var iptal eden Erzurum Bölgesi Hakemi  Ahmet Hilmi Kesici, 90 dakika boyunca  konuk ekibin tepkisini çekti.


Bir tarafta kibar, diğer tarafta cesaretli!
Eskişehir temsilcisinin futbolcularına karşı son derece kibar davranan ancak Arnavutköy Belediyesporluların itirazlarında ise "Henüz başlamadık" diyebilecek kadar cesaretli olan Hakem maça adeta damgasını vurdu ve müsabakada siyah-beyaz en az 10 tane net hata yaptı.


MHK'ye şikayet edilecek
Arnavutköy Belediyespor aldığı bu mağlubiyet ve 3 kırmızı kart nedeniyle ciddi bir yara alırken, maçın Hakemi  Ahmet Hilmi Kesici oldukça kötü ve taraflı yönetimi nedeniyle büyük tepki çektiği Arnavutköy Belediyespor yönetimince Merkez Hakem Kurulu'na şikayet edilecek.



HABER: MURAT DEMİRCİ


[gallery link="file" columns="4" ids="112586,112587,112588,112589,112590,112591,112592,112593"]

6 yorum:

uratm dedi ki...

ben....böyle...bir..rezillik..görmedim..böylee..kötü.birr.hakemmm..nasılll.verilir...böylee..önemli....maça

harun demir dedi ki...

anlamadığım birşey var arnavutköy bld. niye hakeme isyan ediyor buraya kadar nasıl geldiler yine aynı hakemler sayesinde değilmi? daha geçen hafta 100. dakikada beraberliği zor kurtardınız o pozisyonda olmasa hakem siz golü atıncaya kadar maçı oynatacaktı sizin hakkınız liderlik değil bu ligi normal şartlarda istanbul takımlarının altında bitirmeniz gerekiyor ama o isyan ettiğiniz hakemler sizi çok seviyor nedendir acaba?

arbedeliyiz dedi ki...

Arnavutköy belediye spora laf söyleyebilmeniz için önce ağzınızı yıkayacak ve ağzınızdaki salyalar kuruduğunda konuşacaksınız istanbul amatör kulüpler birliği federesyonuna gidecek bu takımın geçmişine göz atacak sorgulayacak sonra gelip burda yazı yazacaksınız geçen haftaki maçta konuk ettiğimiz çok değer vererek benimsediğimiz rakibimizin yönetimide maçı çok iyi anlız etmiş ve hakem hatalarının çok olduğunu ve maçı katledeninde bu arkadaşların olduğunu beyan etmişlerdir.sıkıyorsa tff telefon açarak alınan başarıda ne kadar maçta kaç penaltı kaçda serbest vuruş verildiyini ve rakiplerimizin serdivan maçına kadar kaç kırmızı kart aldığını öğrenecek sonra gelip hakkedip etmediyimiz konusunda konuşacaksın ve sana diyorum bende bütün maçların gol video oları var gelmeyende göstermeyende alçaktır hangi golun ofsait ten atıldığını veya hangi serbest atışın haksız verildiğini kanıtlayamazsanız bu da sizin namınızda alçaklıktır ayrıca serdivan klübümüzün attığı golerle alakalı hakeme bir isyan takımımız adına duydunuzmu gollerin hepside duran toplardan ve kalenin çokta yakınlarından atıldı biz hiç biryerde hakem haksızlık ettidiye bir duyum aldınızmıda maçın yapılan fauller ve kalecinin maç oynanır iken yere yığılıp yorulduğunu ve gücünün bittiğini söylemesiyle geçen zamanı uzattığını gördünüzmüde konuşuyorsunuz belediye spor ALLAHIN İZNİĞLE lider bitirecektir ve bizlerde görsel basında bu başarımızı sizlerin gözüne sokarak kutlayacağız ayağımızın bir TAŞA takılmasını fırsat bilerek kininizi ve hazımsızlığınızı yansıtmaktan ileri gitmeyecektir bilesiniz bizi sizin gibi insanlarla meşgul etmeyinde işimize ADAPTE OLALIM tüm ligimizdeki takımları bizden üstün görerek onlarla olan mücadelemizin yeşil sahalarda kardeşlik kavramı içerisinde geçeceğine inanıyor ALIN TERİMİZİ AKITARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

erlanmayer dedi ki...

yerel futbol sayfasının bu denli bir haber paylaşması utanç verici . Boyle hakemle alakalı yorumlarla sadece taraf oldugunuzu gösterirsiniz. Habercilik konusunda çok amatörsünüz. '' Hakem bir maçı nasıl katledebilir”in uygulamalı dersini verdi. '' Ne olursa olsun böyle bir cümle kullanmak hiç yakışmadı . BAL ile alakam yok 2 takımı da tanımam etmem ama haber içeriği çok çirkin

Efkan dedi ki...

Haberin içeriğini ve kullanılan cümleleri eleştirebilirsiniz ancak bunlar habercilikte 'amatörlük' kıstası değildir. 'Habercilik konusunda amatörsünüz' eleştirisini, kusura bakmayın ama, kabul etmiyorum. Diğer konulardaki eleştirileriniz kesinlikle dikkate alınacaktır. İyi günler dilerim.

taraftar dedi ki...

Aaaa hayret arnavutköy belediye hakemden mi şikayetçi? vay be bunlarıda görecektik :))))

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...