Perşembe, Şubat 27, 2014

Koçyazıspor'da sevinç

Düzce Birinci Amatör müsabakaları sona erdi ve  A Grbunda Koçyazıspor son saniyelerde attığı gol ile şampiyonluğa ulaşarak adını Süper Amatör Lige yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.



Sezona şampiyonluk parolası ile girdiklerini ifade eden Koçyazıspor’un antrenörü  Hikmet  Mısır “ Birinci Amatör’de maddi ve manevi açıdan en  fazla zorluk çeken takımlardan  biri olan Koçyazıspor’un  Süper Lig’e çıkması gerçekten çok mutluluk verici bir olay. Birinci amatör A  Grubu gerçekten çok güçlü bir guruptan oluşmuştu. Lige iyi başlamıştık, fakat ilerleyen haftalarda bu hızımız kesildi. Bunun en büyük sebebi  birkaç oyuncumuzun uzun süre sakatlıklardan  dolayı takımdan uzak kalmaları birde buna kırmızı kartlardan dolayı ceza alan oyuncularımızın takımdan ayrı kalmaları motivasyonumuzu bozdu. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ligdeki mücadelemizi sürdürdük.Bu ikili averajın  faydasını son müsabakada gördük ve bu ikili averaj sayesinde şampiyon olduk. Biz  Koçyazıspor olarak gelecek sezonunun hesaplarını şimdiden yapmaya başladık. Tüm futbolcu arkadaşlarımı  gösterdikleri bu üstün performanstan dolayı kutluyorum" dedi.


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...