Çarşamba, Şubat 26, 2014

Akademi liglerinde Kartal fırtınası esiyor

Coca-Cola Gelişim U15 ligi Marmara 2 grubunun lideri Kartalspor, 37 maçtır süregelen yenilmezlik serisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.



Grubunda en son Kocaelispor'u 2-0'la geçen Kartalspor, hedefine emin adımlarla ilerliyor.


 


2012-2013 ve devam eden 2013-2014 sezonunda yenilmeden liderliğini sürdüren Kartalspor U15 Takımının Başarılı Teknik Sorumlusu Erol Yeşilbaş başarılarının sistematik çalışmaya bağlı olduğunu söyledi.


 


"Milli takımlarda görmek istiyoruz"
Yeşilbaş sözlerine şöyle devam etti "Kartalspor altyapısında çocuklarımızı öncelikle iyi bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyoruz, sonrasında ahlaklı bir sporcu profilinde yetiştirici ve yarışmacı olarak planlı programlı, sistematik bir şekilde çalıştırarak ileride, başta Kartalspor A takımı olmak üzere üst ligler ve Milli Takımın çeşitli yaş gruplarında görmek hedeflerimiz arasındadır. Bizlere bu imkanları sunan ve destekleyip başarımızda en önemli unsur olan Kartalspor altyapı ailesi, Teknik Sorumlumuz İlhan Öcal beye, Altyapıda birlikte çalıştığımız değerli hocalarıma, kulübümüz emektar personeline ve çevre amatör spor kulübü başkanları ve teknik ekiplerine teşekkürü bir borç bilirim" dedi.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr/index.html

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...