Salı, Şubat 25, 2014

Geçmiş olsun Necdet İnanç

Feriköyspor'un önce ikinci lig sonra birinci lig de yıllarca formasını giymiş olan Efsane kalecisi Necdet İnanç Gebze Anadolu Sağlık Hastanesi'nde yoğun bakımda kaldıktan sonra odasına çıkmıştır.



Kendisinin 1962 yılında Milliyet Gazetesi tarafından almış olduğu 'Örnek Sporcu' plaketi ile futbolculuk zamanının kaleci eldivenlerini (kendisine Almanya’dan hediye gelmiş) yine kendisi kaleci olan Milli Takımlar Kaleci antrenörü Rasim Kara’ya vermek için sayın TFF il  başkanımız Yemen Ekşioğlu ile Kara'yı evinde ziyaret edecek. Ama önceliklere sevgili Necdet İnanç'ın hastaneden çıkarak evine gelmesi için dualarımız kendisiyle beraberdir.


Kendisinin spor hayatında unutamadığı bir olayı ben sizler ile paylaşmak isterim. Turgay Şeren hem Galatasaray’ın hem Milli takımın kaptanı ve kalecisidir.1965 veya 1966 yıllarında sakatlanır. Galatasaray yönetimi formda kaleci olan Necdet İnanç'la görüşerek “Seni transfer etmek istiyoruz”  der kendisine. Akşam eve gittiğinde Güner hanıma durumu açıklar ve "Senin fikrin nedir?" diye sorar.


Güner Hanım "Sen Feriköylü Necdet'sin ve FERİKÖY’LÜ NECDET olarak kalacaksın" der. O an bu transfer bir daha konuşulmaz. Evet, Geçmiş Olsun FERİKÖY’LÜ NECDET İnanç dualarımız seninle.


İSMET YURTSÜ AYAKLARINDAN TEDAVİ GÖRMEKTE!


Feriköyspor'un unutulmaz futbolcusu İsmet  Yurtsü ayaklarındaki  rahatsızlıktan dolayı doktor kontrolünde tedavi görerek iyileşmeye başladı. Her iki unutulmaz sporcumuza geçmiş olsun der bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını Allah’tan niyaz ederim. Dualarımız sizinle beraber.


YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.