Salı, Şubat 25, 2014

Karabina: Teşekkürler Akçaabat

Hafta sonu oynanan Trabzon Akçaabat maçının ardından kısa bir açıklamada bulunan Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Karabina; “Silivrispor’u mükemmel ötesi ağırlayan Akçaabat takımına teşekkür ederim” dedi.


 


TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor hafta sonu oynadığı 2-0 yenildiği Trabzon Akçaabat maçının ardından kendilerini çok iyi ağırlayan Akçaabatlı yöneticilere teşekkür gecikmedi. Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Karabina konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Trabzon Akçaabat maçı ile ilgili detaylı bir açıklamaya gerek yok. İyi ve kaliteli bir maç oldu. İlk yarının başlarında yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik maçın skoru lehimize oldukça farklı olabilirdi. Biz pozisyonları değerlendiremedik rakibimiz değerlendirdi ve maçı kazanmasını bildi. Bizim için önemli olan rakibimizin bizi mükemmel üstü ağırlamaları oldu. Silivrispor kafilesini mükemmel bir şekilde ağırlayan Trabzon Akçaabat yöneticilerine şahsım adına teşekkür ederim” dedi.


HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...