Perşembe, Şubat 27, 2014

Akçakocaspor'da zor günler

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta mücadele eden, Akçakocaspor deplasmanda 1.sırada 43 puanı bulunan Arnavutköy Belediyespor takımı ile Pazar günü saat 14.00 de Arnavutköy Belediyesi sahasında karşılaşacaktır.


Akçakocaspor takımı iki haftada 4 puanı hanesine yazdırdı. Buna rağmen yine tehlikeli bölgeden kurtulamayan Akçakocaspor takımı hafta sonunda zor bir deplasmana çıkıyor. Adapazarıspor maçında futbolcuların maçta sonra paralarını alamadıkları gerekçesi ile sahanın ortasına gelerek formalarını çıkartarak yönetimi protosto etmişlerdi. Arnavutköy Belediyespor maçı hazırlıklarına çıkmayan futbolcular, daha sonra yapılan görüşmelerde futbolculara paraların verildiği ve futbolcuların antremanlara çıktıkları bildirildi.

Akçakocaspor antrenörü Selahattin Bal “Yine de son haftalar da iyi futbol oynamaya başladık.  Adapazarıspor mücadelesi artık geride kaldı. Şimdi önümüzde grubumuzun lideri ile oynayacağımız müsabaka var.Rakibimizin gücünü  biliyoruz. Ligin başından beri rakibimiz grupta liderliğini sürdürüyor.Bizde ligin sonuna kadar  mücadelemizi sürdüreceğiz. Ligde konumumuz ne olursa olsun ligin sonuna kadar mücadelemizi yaparak  rakibimiz olan Beyköy Belediyespor’u geçmek istiyoruz. Yoksa Düzce Süper Amatör’ün lideri ile play off mücadelesi yaparak  Bölgesel Lig’de kalmak için savaşacağız” dedi.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.