Pazartesi, Şubat 24, 2014

Sultanbeyli Belediyespor kaleci İlker'i geçemedi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta Sultanbeyli Belediyespor, sahasında Beyköy Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşma golsüz sona ererken ev sahibi takım kaleci İlker'i geçemedi.


Ligin ikinci yarısına fırtına gibi girdikten sonra üst üste puan kayıpları yaşayan ve son olarak derbiden puansız ayrılan Beyköy Belediyespor yara sarmak için Sultanbeyli Belediyespor deplasmanındaydı. Son haftalarda inişli çıkışlı bir futbol sergileyen Beyköy Belediyespor ilk yarıda  ota sahayayı geçemedi. Kaleci İlker'in mükemmel oyunu rakibine gol şansı vermeyınce ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya yine oyuna iyi başlayan Sultanbeyli Belediyespor oldu. Konuk takımın cılız atakları netice vermeyınce, Sultanbeyli Belediyespor'da, kaleci İlker'i geçemeyınce maç başladığı gibi 0-0 bitti.


Maçın 52.dakikasında Düzce temsilcisinde Soner kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu beraberlikle Düzce temsilcisi 29 puanla 7. sırada kendine yer bulurken Sultanbeyli Belediyespor ikinci sıradaki yerini korudu.Haftaya Beyköy Belediyespor sahasında ile Kuştepespor oynarken, Sultanbeylib Belediyespor deplasmanda Adapazarıspor ile oynacaktır.


HABER: İBRAHİM TUZCU


beyköy

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...