Perşembe, Şubat 27, 2014

Ekşioğlu: Ali Düşmez’i destekleyeceğim

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, "Yöneticilik yaptığım ve üyesi olduğum Kulüpler beni Delege yaparlarsa İASKF seçiminde Ali Düşmez’i destekleyeceğim" dedi.



İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adayı Seymen Gençtürk’ün, "seçilirsek İl Temsilciliğini seçimle göreve getireceğiz" açıklamasını nasıl değerlendirdiğini sorduğumuz İstanbul futbolunun patronu Yemen Ekşioğlu net cevaplar geldi.


 


Seçim en doğru projesi
"İASKF’lere daha çok aday çıkması elbette sevindiricidir. Demoraksinin gereği de budur zaten. Adaylar kendisini anlatmaya çalışır, yapacaklarını açıklar, projeler ortaya konulur vesaire… Seymen Bey’in açıklamış projelerde en doğru olanı ve gerçek olanı İl Temsilciliğinin seçimle gelmesidir" diyen Sayın Ekşioğlu şunları söyledi:


 


İl Temsilcilerinin ömrü Amatör Federasyonlara kadar olmalı
Seymen Gençtürk’ün İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına adaylığı beni sevindirmiştir. Ancak ASKF’ler bulundukları illerde İl Temsilciliklerinin bütün masraflarını karşılıyor. Onun içindir ki, ilişkilerin sağlıklı olması için ortak çalışmak zorundalar. İl Temsilciliği icra olduğu gibi Futbol Müsabaka Talimat ve vereceği kararlar talimatlara bağlıdır. Seçimlerde doğabilecek sıkıntılar da amatör takımlara yansıyor. Bu masraflar Türkiye genelinde Amatör Federasyonlar tarafından karşılanıyor. İl Temsilcilerinin ömrü Amatör Federasyonlara kadar olmalıdır.  Bu nedenle daha başarılı bir çalışma yürütülmesi adına Amatör Federasyonun önerdiği isimler genelde İl Temsilcisi oluyor ve bu işlerin daha sağlıklı yürümesi için de bana göre son derece gerekli.


 


Sayın Yemen Ekşioğlu’na, Sayın Gençtürk’ün projelerin sorduk ve ne düşündüğünü öğrenmek istedik.  Ekşioğlu bu projeleri tek tek dinledi ve tüm projeler için fikrini beyan etti.



Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje: İstanbul İl Temsilcisi’ni diğer illerdeki gibi seçimle getirmek.
Yemen Ekşioğlu: Ben kavga istemiyorum. Daha önce TF yönetimine Sayın Haluk Ulusoy Yönetimi gelmişti. Ben o zaman istifa ettim, İl Temsilciliğine Bahri Savaş atandı. Daha sonra Hasan Doğan gelince Bahri Savaş istifa etti ben yeniden göreve geldim. Bahri Savaş benim kardeşim. Burada ortak nokta İstanbul futboluna katkı sağlamak. Kimsenin buradan bir çıkarı yok. 'Var' diyen varsa da yanılıyor. Biz Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bütün arkadaşlar meccanen (ücretsiz) çalışıyorlar. Amatörlerin bulunduğu İstanbul liglerinde 2.100 takımı idare eden Yöneticilerin hangisi cebine para alıyor? Siz de biliyorsunuz ki hepsi cebinden veriyorlar.  Bu nedenle yukarıda da izah ettiği gibi Sayın Gençtürk’ün İl Temsilciliğini seçimle göreve getireceğiz açıklamasını doğru buluyorum.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje: Sağlık birinci önceliğimiz, olacak hem saha içi hem de saha dışında sağlıkta milat sayılacak çözümümüz hazır.
Yemen Ekşioğlu: Seymen kardeşimiz 2 dönedir ASKF’lerde yöneticiydi. Madem bu sorunun çözümünü biliyordu neden görevdeyken (halen görevde) çözmedi ya da çözümünde çaba göstermedi. Gelsin birlikte çözelim. Doktor buldukta sahalara mı göndermedik? 


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Birçok spor kulübümüz ecrimisil borcu sebebi ile kapanma noktasında… Bunu çözmek için Ankara yollarına düşeceğiz. Bunun mücadelesini Türkiye’deki tüm ASKF’lere yayıp ortak hareket edeceğiz. İstanbul’da en az 20 ilçede geniş kitlelerle seminerler düzenleyip imza kampanyası başlatıp TBMM’den af çıkartacağız.
Yemen Ekşioğlu:  Hepimizin problemi olduğu doğru. Ben de katılıyorum. ASKF bir Hukuk Bürosu ile anlaştı. Yıllardır bu konuda çalışmalar yapılıyor. Ama bir arpa boyu yol gidilmiyor. Siyasilerin hepsi sporu düşünmüyor. Ecrimisil konusunda nasıl kulüplere vururuz mantığıyla hareket ediyorlar. Bu sorunun çözülmesini elbette ben de çok istiyorum.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Tüm ilçelerde yerel yönetimlerle ortak çalışma içinde olup Avrupa’daki gibi her ilçenin en az iki noktasında spor kompleksleri yapılmasına öncülük edeceğiz.
Yemen Ekşioğlu:  Beni de yanlarına alsınlar gidenler. Çok sevinirim. Ben de bu proje için Seymen Bey ve ekibi birlikte giderim.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Sağlık Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyemize merkezi bir noktada tam teşekküllü sporcu hastanesi yaptırılmasına öncülük edeceğiz.
Yemen Ekşioğlu:  Bravo, çok güzel bir proje. Yapılırsa ben de alkışlarım. Ben de bir taş koyarım ama bu projeler sabun köpüğü gibi olmasın.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Amatör spor kulüplerine nakdi yardıma dair yönetmeliğin tüm İlçe Belediye Meclislerinde çıkmasına öncülük edeceğiz.
Yemen Ekşioğlu: Bu zaten Belediyelerin bütçesinde var. Kulüpler benden dünya kadar yazı alıyorlar. İstanbul’da 20 tane ilçede yapılıyor bu yardım. Bu zaten yapılıyor. Yeni bir şey değil bu. Katıldıkları kategorilere göre para veriliyor. İlçelere yazı yazdım. Kulüpler bu parayı almak için lige gireceğiz diyorlar ama bazılarının lige girmediklerini veya alt kategorilerde devam ettiklerini üzülerek görüyoruz. Biz şimdi İl Başkanlığı olarak buna düzenleme getirdik, bu sene yazı verip lige girmeyenler gelecek sezon da bu kategorilerinde lige alınmayacaklar. Ben burada bir art niyet sezdiğim için bu düzenlemeyi getirdim. Bu yüzden kimseye sezon başı kimseye yazı vermiyorum. Bugün bir takım geldi. Küçükçekmece’den, liginde şampiyon olmuş ve şampiyon olduğuna dair yazı yazdım. Ben prosedürü doğru işletmek istiyorum. Kulüpler bu konuda fırsatçı olmasın. İyi niyetli ve art niyetli Kulüpler ayrılmalı.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Yaş sınırını tamamen kaldırtacağız. Bunu yaparken de alt yapılarla ilgili gerekli önlemler alacağız.
Yemen Ekşioğlu: O mümkün değildir. Amatörlerde mümkün olduğu kadar yaşı aşağı çekmeliyiz. Alt yapıdan genç yetişmiyor. Bunun için bu gerekli. Veteranlar ligi kurmak istiyorum. Yaşı büyük futbolculardan hep sıkıntı çekiyoruz. Hakemler çok sıkıntı yaşıyor yaşı büyük futbolcularla. (Yaşı büyük Hakemlerden bazı futbolcular şikayetçi bu ne olacak? şeklindeki sorumuz üzerine) Maçı yöneten Hakem papazlık yapıyorsa bu MHK’nin sorunu. Ben zaten bazı Hakemlerden çok şikayetçiyim. Rapor yazmasını halen bilmiyorlar. Geçen günlerde bize gelen raporlardan bazıları ayırıp İl Hakemlerini İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu’ya ve BAL Hakemlerini de Bölgesel Kurul Üyesi Fahir Ersoy’a teslim ettim. 'Bu raporlar gözden geçirin. Hakemlere bu konuda sıkı bir eğitim verin' dedim. Bugün Hakemler konusunda eleştiri olmasın. Çünkü ayna Süper Lig. Süper Lige bakın. Neler oluyor neler! Aşağıda çocuklar zamanla elekten geçerler. Kendilerini iyi yetiştirenler kademe kademe üst lige çıkıyorlar. Hakemler kolay yetişmiyor. Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Mete Kalkavan olmak kolay mı sanıyorlar? Aslında sade vatandaş Yemen olarak kızıyorum bazı Hakemlere çünkü çok lakayt olanlar var. Ben bu işi çok seven ve 4-4’lük hakem dostuyum. Salı günü gidiyorum idmanlarını izliyorum. Bir maça gittim geçenlerde BAL maçına… (Yemen Bey burada Dikilitaş-Çilekli maçını kast ediyor) Yanımda İl Hakem Kurulu, maçın Gözlemci ve arkadaşlarımızı var. İki taraf da Hakeme küfür ediyor. Hakem Selim Özen ise dört dörtlük maç yönetiyor. İlk devre bitti Hakemi yalnız hissettim. Hakem odasına girdim, tebrik ettim onu. "Ben buradayım yine ikinci yarı böyle aslan gibi maç yönet" dedim. Şimdi orada Müjdat Yetkiner’e tepki oldu, Müjdat Hoca, tellerin ardından oğluna sesleniyordu. Neymiş efendim, taktik vermesi doğru değilmiş! Müjdat Yetkiner Fenerbahçe’nin Antrenörü, oğlunun maçında istediği kadar oğluna ve oğlunun takım arkadaşlarına taktik verebilir. Bunda kötü olan nedir? Kaldı ki Kılınç Yetkiner amatör kümelerdeki en karakterli oyunculardan birisidir. Kılınç’ın Babasının Müjdat olması suç mu? Bir baba oğluna tel örgülerin ardından bağlayıcı hiçbir sıfatı yoksa taktik verebilir. Şimdi benimle konuşan sen nasılsan, Müjdat da öyle. Hem Müjdat gibi arkadaşların amatör maçlarda olması bize gurur vermesi gerekir.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  U13, U14 ve U15 yaş gruplarında ilçe karmaları oluşturup turnuvalar organize edeceğiz. Bu turnuvalardan İASKF olarak il karmamızı oluşturup iller arası ve uluslar arası turnuvalara katılacağız.
Yemen Ekşioğlu:  Bu maçları ne zaman oynatmayı düşünüyorlar? Ben buna en başında beri karşıyım. Bir sporcu zaten sezon boyu oynuyor. Özel yeteneği olanlar belki kendi takımında üst liglerde forma şansı buluyor. UEFA’nın ve FİFA’nın tavsiyesi var "oyunculara bir sezonda 40 maçtan fazla oynatmayın" diyorlar. Yeni sezonda Gençlik ve Geliştirmedeki statüyü uygulamayı çalışacağım ancak bu karma işi zor.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Alt yapılarda yaş gruplarının kendi yaş grubunda en az 2 yıl oynamasını sağlayacağız (Bu uygulama birçok Avrupa ülkesinde var)
Yemen Ekşioğlu:  Yetenekli bir oyuncuyu Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray istedi zaman vermeyecek misin? Bütün düşünceleri çok güzel ama şu anda zor bunu uygulamak zor. Adam sana geldi parayı verdi ne yapacaksın? Vermesen, Anne-Baba gelecek sana ve Kulübüne beddua edecek.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Bizim dönemimizde hafta içi maçlar kesinlikle oynatılamayacak
Yemen Ekşioğlu:  O zaman ligleri 6 takımlı yapması lazım. Hem kendi özel turnuvalardan bahsediyor hem de hafta içi maç olmaz diyor, olur mu böyle şey? Ayrıca bir dünya Okul maçları var. Nasıl olacak bu iş? Takım sayısı bu kadar olduğu sürece hafta içi maçlar mecburidir. Aslında İstanbul’da daha çok Kulübe ihtiyaç var ama tesise de ihtiyaç var. Bir sürü yeni Kulüp başvurusu geliyor. İmzalamıyorum. Fatih’te, K.Çekmece’de takım sayısı malum… Geçenlerde Esenler sahasını kapattım. O sahada maç mı olur? Allah aşkına sen gidip görüyorsun, beton gibi zemini var. Soyunma odaları, Hakem odaları ne halde! Toprak saha daha iyi böyle sahalara göre. Bunlar aslında benim işim. ASKF sendika. Kulüplere nasıl destek oluruz onu konuşsunlar. Seymen’e kızıyorum. Bunlar Seymen’in işi değil.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Süper Amatör takımlarımızın maçlarının tamamını gece oynatacağız.
Yemen Ekşioğlu:  Her şey para olmuş. Elektrikler yetmiyor. Maçlarda olaylar oluyor, takımları ve taraftarları gündüz maçlarında zor zapt ediyoruz. Gece olursa ne olacak? Her mahallede, her maçta kavgalar olur akşam maçları olursa. İstanbul’da Vefa Stadı dışında sağlıklı tesis yok gibi. Gece oynayan hiçbir kulüp sahasını da vermez ayrıca. Kulüplerin tamamına yakını sahasını belli bir saatten sonra kiralıyor. Namık Sevik’e gece maçı verdin diyelim; surlarda su gibi alkol tüketiyorlar. Hem çoğu sahanın çıkışı tek kapıdan veriliyor. Ben de istiyorum gece maçları olsun diye ama olmuyor. Karagümlüklüler geldi geçenlerde. Alt yapı maçlarını Vefa Stadında oynamak istiyorlar. Gece maçı olacak şekilde talepleri var. Olursa neden olmasın! Ancak bazı kriterlerin dikkate alınması gerekir.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  Sabah saat 11′den önce hiçbir gruba maç verilemeyecek.
Yemen Ekşioğlu: Sen buna inanıyor musun? Biz 400 tane maç veriyoruz. 9’da verince bile sıkışıyoruz. İstanbul’daki statların %90’ında futbol okulu var. Yine söylüyorum, bunları hepsi de benim görevim. Sen bana de dedin 'Yemen ağabey, Seymen Bey’in açıkladığı projelerde sizi bağlayan kısımlar var. Bunlar hakkında ne düşüyorsun?' Bunlar beni bağlıyor, sen onun için sordun bana bunları. Bunlar benim yapmam gereken işler. Ben TFF İl Başkanıyım. İASKF Adayı değilim, Ali Düşmez aday ben değilim. Ben sadece beni bağlayan konulara cevap veriyorum. (Sorumuz üzerine) Aday olmayacağım Allah yazdıysa bozsun.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  İlçe belediyelerimizle üzerinde her ilçe kulüpler birliklerine tam donanımlı 2 adet ambulans alımına öncülük edeceğiz.
Yemen Ekşioğlu: Tebrik ederim. Ama hangi belediye verecek? Belediyelerin zaten ortalama 2 tane ambulansı var. Bunun konuşmasını daha önce yaptık. Alo ambulansı arıyorsun geliyorlar. Üniversiteden Tıp Fakültesi öğrencilerini getirip maçlarda görevlendirmek çözüm olabilir. Sakatlıklarda çok ivedi olan ilk müdahaledir. Seymen Bey’in dediği gibi keşke olsa ama 3.Ligde yok tam donanımlı ambulans.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje: U18 Ligi’nin kurulmasını sağlayacağız
Yemen Ekşioğlu: U17 var U19 var. Helal olsun bunu yaparsa. Bul liglere oynatmak için saha yapması lazım. Profesyonel Kulüplerin U18’leri katılmadı. TFF yazı yazdı Kulüplere 'U18 ligine girmek istiyor musunuz?' diye. U16 var U17 ve U19 var A2 var niye katılalım dediler. Bu hayal. Zaten 18 yaşına gelen bir oyuncunun amatör liglerde işi olmaması lazım. Kalanlar zaten U19’larda oynuyor. 


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje: U19/1 ve U19/2 genç takım liglerini birleştirip elit lig uygulamasına geçeceğiz (Bunun için mevzuat değişmesi gerekiyor ise önce onu değiştireceğiz).
Yemen Ekşioğlu: Bu da hayal. O zaman ne oluyor. 400 takım oluyor ki. Bizim SAL ve 1.Amatör takımlarından çoğu 19 yaşındaki bir oyuncunun elit ligdeki Amatör ligde ne işi var.


 


Seymen Gençtürk tarafından ilan edilen Proje:  İlçelerimizdeki kulüpler birlikleri üzerinden lisans işlemleri için kargo sistemini devreye sokacağız.
Yemen Ekşioğlu: Önce Kulüplerin lisans evrağını nasıl hazırlayacaklarını bilmeleri gerekir. Bu konuda Kulüpleri bilinçlendirmesi lazım. Lisans çıkma zamanlarında Bölge tıklım tıklım oluyor. Cuma akşamına kadar böyle sürüyor. Gece 1’de buradan çıkıyor gitti arkadaşlar.


 


"Yemen Ekşioğlu seçimlerde nasıl bir yol izleyecek? "
Yemen Ekşioğlu: Ben aday değilim. Hiçbir listeye de girmem. İnsan hem icra hem sendika olmaz. Senin aracılığınla tüm adaylara sesleniyorum. Sabun köpüğü gibi olmayın.  İnsanlara hayal dağıtmayın. Kavga etmeyin. Sizler birbirizle uğraşırken olan benim Kulüplerime oluyor. Kulüplerin bu seçim ortamından rahatsız olmaması lazım. TFF yöneticisi olarak Kulüplerle ben muhattap oluyorum. Seymen kardeşimin seçilirse gerçekleştireceğini söylediği projelerin bir kısmı beni bağladığı için hepsine cevap verdim.  Ben isterdim İstanbul Hakemleri ile ilgili de proje olsun. Hakemler de ASKF Başkanına bağılı. Onlarla ilgili de proje beklerdim. "Biz bir aileyiz" sloganı ile birlikte TÜFAD ile İl Hakem Kurulu’yla ve bizim olmazsa olmazlarımız Saha Komiserlerimiz de bu ailenin fertleridir. Bizim bu saydığımız Kurumların hiçbirinde menfaat yok. İASKF Adayları lütfen birbirleri ile kavga etmesinler, kavganın zararını Kulüpler görüyor. Hayal aleminde de dolaşmasınlar. Ben İstanbul futbolunun menfaati için bu insanların şoförlüklerini bile yapmaya hazırım. Yeter ki "Yemen ağabey gel desinler".



"Kimi destekleyeceksiniz? "
Sen de biliyorsun ki ben geçtiğimiz Genel Kurul’da Malatya Delegesiydim. Selimiye Spor Kulübü, Tunusbağı, Üsküdar Anadolu gibi benim Yöneticilik yaptığım ve üyesi olduğum Kulüpler beni Delege yaparlarsa adayım Ali Düşmez’dir. Ali Düşmez ile benim sorunum yok, Seymen Bey ile de yok. Hatta kendisine de söyledim "Yerel Futbol'a İASKF seçimi hakkında röportaj verdim, bunları bunları söyledim" dedim... Kısaca benim tercihim Ali Düşmez'in lehinde olacak ancak tüm adaylara başarılı diliyorum, hepsinin Allah yolunu açık etsin.


 


RÖPORTAJ: ALİ KEMAL DEMİR

7 yorum:

eşref şeneroğlu dedi ki...

sayın yemen ekşioğlu kaynarca spor olarak seni kulübümüzde delege yapmak bize onurdur yeterki sen iste sizingibi tecrübeli yöneticilere herzaman heryerde ihtıyacımız var dışardan ahkem kesmek koay birde içine gir gör ne cileler var bu hizmetleri biz amatörle gönül işi oldugu için yapıyoruz hiç kimesnin bir menfaatı yok önemli olan bu camıanın içinde olmak diyerleri tefaruat saygılar herkese eşref şeneroğlu

murat yılmaz dedi ki...

sayın yemen bey sizin futbol oynamakla sorununuz mu var?.siz insanların futbol oynamasına yaş kotası koyamazsınız böyle bir hakkınız yok siz kimsiniz?kendinizi ne zannediyorsunuz.ben seymen gençtürk kardeşimi tanımam ama doğru söylemiş.yaş sınırı diye bir saçmalık olamaz.avrupa da varmı amerika da varmı asyada varmı insan eti yiyen kabile ülkelerinde bile böyle saçma kural yok.kural basit alttan oynatma mecburiyeti getir ki takımlar altyapılarına yatırım yapsın.bence siz kulüpcülük yapıyorsunuz sporcuyu arkadan. bıçaklıyorsunuz.bu arada ben futbolcu değil antrenörüm.size bir şey sorucam siz hiç yöneticlere yaş sınırı getirmeyi düşündünüzmü bırakında biraz gençler yapsın.para almıyorsanız bir menfaatiniz yoksa bırakın gençlerin önünü açın... birde istanbulda yönetici kartı ile bakkal kasapa antrenörlük yaptrıyorsunuz sizin hakkınızda suç duyusunda bulunucam.o çocuklara yazık değil mi .takımların yüzde 80inin başında antrenör yok.siz bizim hakkımzıda gasp ediyorsunuz.saygılarımla...

Alemdagdan dedi ki...

Sayin Yemen Baskan'in bir tespitine katilmamak mumkun degil. Bu adam hakemden anliyor. Ne zaman gorsem espiriyle karisik bu hakemler bipbip bende bunlarin basiyim yani bas bipbipim der ortami yumusatir. Bahsettigi hakem eger sizin tahmininiz dogruysa yani Selim Ozen'se cok iyi bir hakem. Alemdag'da uc dort kez seyrettim baya iyi. Cocuk zipkin gibi ve topu biliyor. 2. 3. Ligde nasil yonetiyorsa amatordede ayni heyecani yasiyo. Amatore onem veren hakemler gormek guzel. Keske hep bu cocuk gibiler yonetsede seyretsek amatorde. Bazi hakemlee onemsemiyor amatoru.

ramazan dedi ki...

mujdat taktik verecekse gecsin oglunun takiminin basina versin .mac izleyeceksede oturup izlesin. Sen hic kilinc la karsilikli oynamadiginicin nasil bir ruh hali oldugunu bilmezsin..zamaninda top oynamis adamlar bu isleri gonulden yapan adamlari yok sayiyorlar.sonrada gerekli cevabi kongrelerde aliyorlar gecen antrenorluk seciminde oldugu gibi

haydar kutlu dedi ki...

sayın Yemen ekşioğlu senin her açıklamanı okuduğumda ya eğitim seviyenden şüphe ediyorum yada bu adam bunamış diyorum, bir ihtimal daha var birilerine yaranmak için bu tarz şeyler söylediğini düşünüyorum kendine gel kendine bırak birilerine yaranmayı sistemin değil adaletin bi parçası ol insanların tepkisinide üzerine çekme yazıktır yazık bukadar da gerizekalı değiliz biz amatör futbol severler, bi çıkarın yoksa bırak bu görevi neden bırakmıyorsun ? bırak git istirahat et yaşlılığının tadını çıkar Allah'a ibadet et hangi dine mensupsan.

ayaz61 dedi ki...

seni gibi bir bulamazlar yemen ekşi oğlu neden meyva veren ağaç taşlanır bilinmez. sanki kendileri yapcaklarmıs gibi bol keseden atmak kolaydır.

sportmen dedi ki...

Yoneticilerin takimlarin basinda cikmalari noktasinda sonuna kadar katılıyorum size bir antrenor olarak

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...