Pazartesi, Haziran 02, 2008

MESTDOST 2008 start aldı


Ordu İli Mesudiye İlçesi Köyler Arası Dostluk Turnuvası (MESTDOST 2008) dün başladı. 4 grupta toplam 26 takımın mücadele edeceği turnuva 27 Temmuz'a kadar devam edecek. Maçlar Hasbahçe Kağıthane Çim Stadı'nda (Sadabat'ta, belediyenin hemen yanında) oynanacak.
Turnuvanın açılışını Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaparken, açılışa spor ve siyaset dünyasından pek çok isim katıldı.
Profesyonel ve amatör liglerden birçok futbolcu ve antrenörün yer aldığı turnuvanın geçmiş yıllarda olduğu gibi büyük heyecan içinde geçmesi beklemiyor. Turnuvanın açılış maçında son şampiyon Tavara (üstteki fotoğraf) Bayırköy'ü 3-1 yenmeyi başardı.


Geçen sezon attığı 20 golle Tavara'yı şampiyonluğa taşıyan, son 3 yıldır gol krallığını kimseye bırakmayan Necdet Yılmaz (Şişli Yaylaspor Antrenörü) hazırlık maçında ayağı kırıldığı için turnuvayı saha kenarından izlemek zorunda kaldı. Öğrencileri ve sevenleri Necdet hocayı yalnız bırakmadı.

İstanbul amatörde birçok kulübün transfer listesinde bulunan genç golcü Kaan Emre Kahya, Üçyol Beldesi takımında misafir futbolcu olarak forma giyecek. Gol krallığında iddialı olan Kaan Emre, takımını finale taşımayı hedefliyor. Genç futbolcu, turnuva öncesi 3 hazırlık maçında toplam 8 gol attı.

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.