Pazartesi, Haziran 09, 2008

Dardenelspor seçmeleri Babaeski'de yapıldı


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Her yıl Futbol adına yaptıkları çalışmalar ile Türkiye’yi tarayan Çanakkale Dardanelspor A.Ş. Futbolda yetenekli genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak için yine sezonun ilk seçmelerine Trakya’dan başladı.
Babaeski 100.Yıl Stadı'nda yapılan seçmelere, Yurt dışından ve Ülkenin çeşitli İl ve İlçelerinden (1991–1995) doğumlular arası 520 genç yetenekli oyuncu katılarak ter döktü.


Saat:14.00’te başlayan seçmeler, saat:18.30’da sona erdi. Yapılan seçmelerde, 520 genç oyuncu arasından 29 oyuncu beğenilerek Çanakkale Dardanelspor’a davet edildi.
Yapılan seçmelerde Çanakkale Dardanelspor alt yapısına davet edilen başarılı oyuncular, burada tekrar saha denemesine tabi tutulacak.


Çanakkale Dardanelspor alt yapısından yetişen ve şu an Turkcell Süper Lig’de Ankaragücü forması giyen başarılı oyuncu İlkem Özkaynak da Babaeski 100. Yıl Stadı'nda yapılan seçmeleri izledi.
Çanakkale Dardanelspor A.Ş. Genel Müdür Nahit Güzel, Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Beyazıt Örgel, Transfer Komitesi Başkanı Erol Keretli ile kulüpte görev yapan alt yapı sorumlu Teknik Direktörü Mustafa Meteertem ve Trakya Bölge Temsilcisi Hikmet Deniz katıldılar.

Trakya Bölge Temsilcisi Hikmet Deniz, seçmelerin sonunda Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada, "Babaeski’de yaptığımız bu organizasyonda, amacımız yetenekli oyuncuların önünü açarak Türk Futboluna kazandırmaktır. Bugün verilen bu şansı iyi değerlendirerek seçilen bu oyuncular, hafta sonu Çanakkale Dardanelspor tesislerinde tekrar denemelere tabi tutulacak ve burada gerçekten hak eden formayı kapacak" dedi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çanakkale dardanel spor olarak çanakkalenin ilçelerinede gelmenizi istiyorum.

Adsız dedi ki...

Öncelikle herkese merhaba
ben Tekirdağ/Malkara'dan yazıyorum
burda hiç bir alt yapı seçmeleri olmadı..keşan şarköy v.b gibi yakın ilçelerimizdede olmuyor..
acaba ne zaman olucak ?? msn adresim culdesac-@hotmail.com bir cevap atarsanız sevinirim

Adsız dedi ki...

ben aydında oturuyorum 1992dogumluyum 12yasından beri 2.amatorde futbol oynuyorum kendıme çok guvenıyorum bır gun canakkale dardanelsporda oynamak ıstıyorum her mevkıde oynuyorum ıkı atagımıda kullana bılıyorumlutfen yardımcı olur musunuz tlf:no05063062481

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.