Çarşamba, Haziran 11, 2008

Çanakkale'de görkemli seminer


HABER: EMİN KURT
Teknik Direktör Mustafa Meteertem yönetimindeki Çanakkale TÜFAD Şubesi, üyeleri için katılımı mecburi olan gelişim seminerini Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampusü Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.
Tüfad. Şube Başkanı Teknik Direktör Mustafa Meteertem ve yönetiminin organize ettiği eğitim çalışmasına 90 kişi katıldı. Dünya ve Türk futbolunda gelişen sistemler, taktikler ile çalışma prensipleri, tercihler ve başarıda istikrarın sağlanması gibi pek çok konu üzerinde teorik olarak değerlendirmeler yapıldı, öngörüler dile getirildi. Tatbiki çalışmaların 18 Mart Stadı’nda gerçekleştiği gelişim seminerinin açılışında takdimleri Beden Eğitim Bölümü Öğretim görevlisi, antrenör Deniz Ünver yaptı.

Çanakkale TÜFAD Başkanı Teknik Direktör Mustafa Meteertem, 2 yılda 1 yapılan bu seminerin Çanakkale futbol antrenörlerinin meslek içi gelişimini olumlu yönde etkileyeceğini ifade ederek “Futbola bakış açısı her geçen gün değişiyor. Buna uyum sağlamak için yenilikleri iyi algılamamız gerekiyor” dedi.

Çanakkale sporuna destek ve katkı ödüllerinin verilmesinin ardından seminerin ilk bölümüne geçildi ve TÜFAD Temsilcisi Teknik Direktör Coşkun Süer Antrenörlere ilk dersi verdi. Seminer öğleden sonra 18 Mart Stadı’nda yapılan tatbiki çalışma ile sona erdi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...