Salı, Haziran 17, 2008

Festival Kupası'nda gruplar belli oldu


HABER: RECEP KARAGÖZ
1-2-3 Ağustos 2008 tarihlerinde yapılacak Keşan 6. Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri içersinde düzenlenecek Festival Kupası için katılan takımlarla bir toplantı yapıldı.
Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Spor Komitesi Başkanı Erdoğan Demir başkanlığında yapılan toplantıda katılan 14 takım arasında gruplar belirlendi.

Yapılan kura çekiminde gruplar şöyle belirlendi.

A Grubu
Şen Elektrik
Karahisarspor
Kaymazlar Et
Emre Elektonik
Enez Romder
Kılıçköyspor
Siğillispor

B Grubu
Maltepespor
Beyendikspor
Cumhuriyetspor
Hacı Beldesi
Yıldırımspor
Orhaniyespor
Türkmen Trakya Et

Öte yandan 10-14 yaş grupları arasında düzenlenecek Halı Saha Turnuvası’na ise şu takımlar katılacak:

Emre Elektronik
Çamlıkent
THK
Şen Elektrik
Gençlikspor

Turnuvada maçlar tek devreli lig usulü oynanacak olup, ilk iki sırayı alacak takımlar yarı finale yükselecek. A Grubu birincisiyle B Grubu ikincisi; B Grubu ikincisi ile A Grubu birincisi yarı finalde karşı karşıya gelecek.
Halı saha turnuvasında ise tek grupta tek devreli lig usulü oynanacak maçlar sonucu şampiyon alınan puanlara göre belirlenecek.
Turnuvada kura çekimi ise takımların 18 Haziran 2008 Çarşamba günü evraklarını tamamlamaları ve katılım ücretlerini yatırmalarının ardından spor komitesi tarafından gerçekleştirilecek. Evraklarını tamamlamayan takımlar turnuvaya alınmayacaklar ve gruptan çıkarılacaklar. Fikstür de bu son duruma göre belirlenecek.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.