Pazartesi, Haziran 09, 2008

Ordu'dan Çerkezköy Bld.Spor'a yaylım ateş


Çerkezköy MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, geçtiğimiz sezon büyük paralar harcamasına karşın terfi maçlarında daha ilk turda elenen Çerkezköy Belediyespor ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Kendisinin de 3 sene boyunca Çerkezköyspor'un bakanlığını yaptığını ve kimseden yardım istemediklerini belirten MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu "Ben 3 sene boyunca başkanlık görevini yürüttüm. Bir kişi çıkıp desin ki 'biz kulübe yardım yaptık, cebimizden para harcadık.' Bir kişi bir tane yardım makbuzu göstersin. Kimse böyle bir şey diyemez. Çünkü öyle bir makbuz yok!" dedi.

Ordu sözlerine şöyle devam etti: "Gençleri spora yönlendirmekten bahsediyorlar. Bunların döneminde Çerkezköy'den çıkan bir tane çocuk var mı başarılı olmuş ya da A takıma yükselen? Çerkezköy'ün çocuklarına şans verilmiyor ki!"

Geçtiğimiz sezon takımın bütçesinin 950 Bin YTL civarlarında olduğunu ancak önümüzdeki sezonun bütçesinin 150 bin YTL civarlarında olduğunu belirten MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Şimdi soruyorum, geçtiğimiz sene ile bu sene arasındaki bütçede 800 bin YTL'lik fark var. Ne oldu da bu 800 bin YTL birden düştü. Ben söyliyeyim ne olduğunu. Geçtiğimiz sezon futbol oynayan çocuklara sordum, 'kaç para aldınız' diye, onlar da 5'er milyar aldıklarını söylediler. 30 kişiden 150 bin YTL para yapar. Önümüzdeki sene için de açıklanan bedel bu. Demek ki 150 bin YTL'ye kurulmuş takım. O zaman 800 bin YTL nerede? Hesap ortada, eğer bu çocuklar 5'er milyardan 150 milyara mal olduysa, geri kalan 800 milyar nereye gitti? Biraz mantık hesabı yapılırsa hesap anlaşılır" diye konuştu.

Ordu, "Biz takım yaptığımız zaman bu arkadaşlardan daha başarılıydık. Biz gruplara gittiğimizde en azından 3-4 maç geçiyorduk. Bu arkadaşlar daha ilk maçta yenilip geri geliyorlar. Bizim dönemimizde yetişen futbolcular hala daha top oynuyorlar. Bu arkadaşların döneminden çıkan futbolcuları gösterin bana. Olanları da kaybettiler" dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hepsini gönderin bunların baskan hep aynı futbolcular sıkıldık artık onlardan

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...