Pazar, Haziran 22, 2008

Pehlivanköyspor'dan bir ilk


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Pehlivanköyspor Kulübü kuruluşundan bu yana, tarihinde bu yıl ilk defa İlçe’de yaz futbol okulu açtı...
Kırklareli Büyükler 1.Amatör Küme'de mücadele eden Pehlivanköyspor Kulübü tarafından açılan yaz futbol okulu, Antrenör Teoman Kutlu nezaretinde 45 sporcuyla İstasyon altı çim saha tesislerinde çalışmalarına başladı.
Haftada beş gün sahada antrenman yapacak olan yaz futbol okulunun açılışını, Kaymakam Abdullah Seçkin Koçak, Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve Pehlivanköyspor Kulüp Başkanı Gülay Erkol birlikte yaptılar.
Açılış sonrası, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, yaptığı açıklamada, Pehlivanköy İlçesi’nin, önemli bir spor kenti oluğunu belirterek Pehlivanköy Belediyesi olarak kendilerinin de spor tesislerine ve sporcu yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini söyledi.
Kuruluş tarihi 1926 olan Pehlivanköyspor Kulübü’nün, İlçe’de ilk defa bir yaz mevsiminde futbol spor okulu açtığını hatırlatan Başkan Açıkel, “Amacımız, hem gençlere spor yapma imkânı sağlamak hem de İlçemizde başarılı sporcular yetiştirmektir. Bu olay çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Çocuklarımıza böyle güzel ortamlar sunarak onların gelecekte çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Pehlivanköy Belediyesi olarak yalnız futbol değil, sporun her alanında gençlere spor yapma imkânı sağlayacağız” diye konuştu.


2008–2009 Yılı futbol sezonunda hedeflerinin Şampiyon olarak Süper Amatör lige çıkmak ve orada kalıcı olarak kalmak olduğunu belirten Pehlivanköyspor Kulüp Başkanı Gülay Erkol, şunları kaydetti.
“45 Yıl aradan sonra doğduğum İlçeme geri döndüm. 30 Yıl Türkiye’nin çeşitli İl ve İlçe takımlarında Profesyonel ve Amatör sporcu olarak, futbol sahalarında birçok başarı yaşadım. Artık sıra doğduğum kente yani Pehlivanköyspor’a geldi. Yönetim Kurulu olarak yeni oluşturduğumuz dinamik bir kadro ile yola çıktık. Amacımız alt yapıdan başlayarak kendi çocuklarımıza değer vermek ve onların içinden yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak. Hedefimiz belli, bize her konuda destek olan başta Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız ve çok değerli iş adamı Ufuk Bektaş’a, Kulübümüze maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum”
Kaymakam Abdullah Seçkin Koçak da, yaz futbol okulunun tatil döneminde çocuklara spor yapma imkânı sağlayacağını kaydederek okula destek veren Belediye Başkanı Açıkel’e ve Kulüp Başkanı Gülay Erkol’a, İlçe’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.