Salı, Haziran 17, 2008

Kurtuluşspor Haluk Metin'e emanet


HABER: SERKAN ARSLAN
Köksal Demiral’la yollarını ayıran İnegöl Kurtuluşspor Haluk Metin ile anlaştı. İmza töreninde bir açıklama yapan Kurtuluşspor Başkanı Hayati Demiray, hedeflerinden sapma olmadığını yeni bir yapılanma içine girdiklerini söyledi.

Bursa Süper Amatör Küme'nin güçlü ekiplerinden Kurtuluşspor eski alt yapı antrenörü Haluk Metin ile anlaştı. Metin'in yardımcılığını ise Cemal Şahbaz yapacak.
Kulüp Başkanı Hayati Demiray, eski teknik direktör Köksal Demiral’ın Kurtuluşspor camiasının bir parçası olduğunu ve yeni dönemde kendisi ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda anlaşamayarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Köksal Demiral’ın Kurtuluşspor’da önemli başarılara imza attığını belirterek kendisine teşekkür eden Demiray, "Kurtuluşspor önümüzde ki sezonda yeni bir yapılanmaya gidecek. Alt yapıyı da hedefi olan bir takım hüviyetine kavuşturacağız. Futbolcu fabrikası olan İnegöl artık bünyesinden futbolcu çıkaramaz oldu. İnegöl’e eskiden olduğu gibi yeni sporcular kazandırmak istiyoruz. Alt yapıdan yetişen oyuncularımızın A takıma katılmaları konusuna özen göstereceğiz. Hedefimiz yine terfiler çıkmak ve 3. lig olacak" dedi.

Kurtuluşspor tesislerinden düzenlenen imza töreniyle Kurtuluşspor ile nikâh kıyan teknik direktör Haluk Metin, eski kulübü ile anlaşmanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduğunu belirterek, "Kurtuluşspor yeni bir yapılanmaya gidecek. Bugünden itibaren İnegölspor profesyonelin alt yapısı olacağız. Bunun örnekleri geçmiş yıllarda var. A takımdaki hedefleri bozmadan alt yapıyı da hedefleri olan bir takım yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.