Cuma, Haziran 06, 2008

Yıldırımspor camiası bir araya geldi


Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Lüleburgaz Yıldırımspor için geleneksel yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenledi.
Lüleburgaz'a bağlı Tatarköy yolunda bulunan Restaurant'taki gecede Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halit Gülten, Lüleburgaz Spor ilçe Müdürü Tuncay Akgöl, Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz ilçe Başkanı Zeki Akın ve yönetim kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi Lüleburgaz ilçe Başkanı Serhat İskender, Lüleburgazspor Başkanı Siyami Aslan ve yönetim kurulu da hazır bulundu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Yıldırımspor Başkanı Nebi Demirtaş, konukları selamlayarak, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Nebi Demirtaş daha sanra Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'I mikrofona davet etti. Halebak yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yıldırımspor Lüleburgaz'ın bir mahalle kulübüdür. Ben de Lüleburgaz'da Yıldırım Mahallesi Kalender Sokak'ta dünyaya geldim ve hepimiz Yıldırımsporlu'yuz. Günümüzde spor kulüplerimizi ayakta tutabilmek çok zor. Sizler buraya gelmekle bir nebze de olsun Yıldırımspor'a sahip çıktınız. Lüleburgaz Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Lüleburgaz'da bulunan amatör spor kulüplerine sahip çıkmaya devam edeceğiz."

Gece daha sonra Trakya'nın ünlü piyanist şantörlerinden Yılmaz Yıldıran eşliğinde devam etti. Gece geç saatlere kadar süren Yıldırımspor gecesinin sonunda Yıldırımspor Basın sözcüsü Alev Sert, "Yıldırımspor olarak bu geceyi düzenlememizdeki temel amaç futbol okulumuzu kurabilmekti. Geceye katılımdan çok memnunuz. Kuracağımız futbol okullarında gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...