Cuma, Haziran 06, 2008

Taşköprüspor Süper Amatör'ü istiyor

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa’yı 2. Amatör Küme 11. Grup’ta temsil eden ve oynadığı maçlarda lig liderliğini sezon başandan itibaren kimseye kaptırmayan Taşköprüspor’un grubunda açık ara şampiyon olması camiada büyük sevinç yaşandı.
1. Amatör Kümeye yükselen Taşköprüspor’da Kulüp Başkan Cezmi Kayhan, başarının ekip çalışmasının ürünü olduğunu belirterek "Biz sezon öncesinde belirlediğimiz ilk hedefimize ulaştık. Yeni hedefimiz 1. Amatör'de şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye ulaşmak” diye konuştu.
Teknik direktör Mahmut Göker ise “Futbolcularım ve taraftarılar üzerilerine düşen görevi yaptı” şeklinde konuştu . Göker, büyük hedefleri olduğunu dile getirerek, “2. Amatörde şampiyon olmak ilk hedefimizdi. Biz yönetim olarak takımımıza sezon başında güvendik ve hep arkasında olduk. Taşköprüsporlu sporseverler de takımlarına sahip çıkarak tribünden takımlarını destekledi. Taşköprüspor olarak bölgemizdeki sporseverlerin profesyonel lig özlemini sona erdirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için yeni sezonda takımımızda eksiklik görülen mevkilere futbolcu transferi yapacağız. Hedefimiz ilk yılımızda 1. Amatör’de şampiyon olmak, sonra da Süper Amatör’de mücadele etmek. Daha sonra da 3. Lige terfi müsabakalarına katılmak” diye konuştu.
Bu arada Taşköprüspor yönetimi şampiyonluklarını düzenledikleri bir gece ile eğlenerek kutladılar.


Şampiyonlukta kaleci Serdar’ın payı büyük

Grubunun şampiyonluğa, ‘en az gol yiyen takımı’ olarak ulaşan Taşköprüspor’un bu başarısında takım ruhu, mücadele ve kolektif futbol ön plana çıkarken, 32 yaşındaki kaleci Serdar Ünsal ise ilerleyen yaşına karşın takımını şampiyonluğa taşıyan sporcuların başında geldi.
Taşköprü kalesini başarıyla koruyan Serdar Ünsal bir dönemler Küçükköyspor, Vestel Manisaspor, Dalaman Kağıtspor, Vanspor , Hadımköyspor, Güzelcespor formalarını taşımıştı.
Taşköprüspor’un kaptanı olan Serdar, bu başarıyı şöyle yorumladı:
“Amacımız 1. Amatör’e çıkmaktı, bunu da başardık. Bizi başarıya götüren arkadaşlık ve takım ruhu oldu. Yani disiplinli ve sorumluluğunu bilen bir takımdık. Bu başarıda bireyler değil, herkesin büyük payı var.”

Teknik direktörlük diplomasını da cebine koyan Serdar Ünsal, kalecilikteki başarısını bundan sonra da teknik direktörlükte de sürdürmek istiyor ve bu konuda da oldukça iddialı…

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...