Cumartesi, Haziran 28, 2008

Kayasporlu Okan Dardanelspor'da


Kırklareli Birinci Amatör Küme takımlarından Kırklareli Kayaspor'un yıldız takım oyuncusu Okan Kocadağ, gelecek sezonda Çanakkale Dardanelspor forması giyecek. Babaeski'de yapılan birinci seçmede başarılı olan Okan Kocadağ Çanakkale'de yapılan seçmelerde de başarılı bulunarak Çanakkale Dardanelspor takımına transfer oldu.

Geçen yıl Çanakkale Dardanelspor'a kaleci Meriç Bayram ve forvet Anıl Ege Küçüker'i veren Kırklareli Kayaspor bu yıl da bir oyuncusunu daha Çanakkale Dardanelspor'a vermiş oldu. Kayaspor Teknik Direktörü Özay Balcı, "Ben Kayaspor'a geldiğim ilk günümde amacımın 2-3 yıllık süre içerisinde profesyonel takımların alt yapısına oyuncu göndermek olduğunu söylemiştim. Öncelikle bu söylediklerimin gerçekleşmesinden dolayı son derece mutluyum. Şu an Çanakkale Dardanelspor Kulübü Genel Menajeri Nahit Güzel ile iyi ikili ilişkiler içindeyiz. Çanakkale Dardanelspor'a yolladığımız diğer oyuncular Volkan, Kıvanç ve Yusuf'u da sezon içerisinde sürekli takip edeceklerini ve gelecek sezon için değerlendireceklerini söyledi. Gerçekten şu an elimizde çok yetenekli oyuncular bulunmakta. Düzenli ve sürekli çalışıldığı zaman muhakkak surette başarılığı olacağını düşünüyorum. Bizler kulübümüzün bütün imkansızlıklılarına rağmen ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bu şekilde çalışmaya devam ettiğimiz süre önümüzdeki yıllarda kulübümüzden birçok oyuncunun gideceğini düşünüyorum" dedi.

Balcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen yıl Meriç Bayram ve Anıl Ege Küçüker'i bu yıl da Okan Kocadağ'ın gitmesi ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesidir. Bu arada kaleci Gökay Ispay'ın Beşiktaş'ın PAF takımı seçmelerinde son aşamada seçilememesine de çok üzüldüm. Yaklaşık 1000 oyuncunun katıldığı seçmelerin ilk üç aşamasını kazandı. Son aşamadaki seçmede kazanamadı. Ama inanıyorum ki çok daha fazla çalışarak ilerleyen zamanlarda kalecimiz Gökay da profesyonel bir takıma gidecektir."

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çanakkale de oyle futbolcularr varkı kımse bunu farketmıyor ama nedenı manager nahıt guzelın cebıne uc bes ytl sokucam dıye çanakkalelılerı takımda tutması super genclerde ç.kalelı oyuncu yok 14-16 yas grubunda ç.kalelı bır elın parmagını gecmıyor.... İşte o yuzdende bu takım halk tarafından sevılmıyor.. manager ler istila etmiş kulubu kımden cok para alırsan transfer daha kolay oluosun bıze bu yolları anlatmayın.. ç.kaledekı oyuncalrın cogu bolusporda 2 konyasporda 2 bursasporda 4 nılıfur sporda 3 bozuyuksporda 1 zeytınburnunda 1 ve daha bır suru oyuncu var profesyonel lıglerde oynayan ama bunların hıcbırınıı dardanelspor gormedı gordude çanakkalelı dıe almadı..ama illa elınden bırı tutuyor ıstee alahın takdiri bır gun cebınız yerıne ellerınızz dolar...!!

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...