Pazar, Haziran 15, 2008

Müjdat Gürbüz İASKF yönetiminde


HABER: EROL EFTEKİN
İstanbul Amatör Spor kulüpleri federasyonu yönetimine seçilen, 20 yıllık futbol hayatının 15 yılın profesyonel olarak geçiren, gerçek bir spor adamı olan Müjdat Gürbüz ile birlikteyiz…
Gürbüz, ülkesine, özellikle de spora hizmeti bir ilke edinmiş, kendisine...
"Nerede spor varsa, ben oradayım..." diyor
Hemen hemen her günü sporla iç içe geçiriyor...
Çünkü o bir spor kulübü yöneticisi …
Daha önce Küçükköyspor yönetiminde görev alan Gürbüz, şimdi de Yıldıztabyaspor kulübünde 2 yıldır başarıyla yöneticilik yapıyor.
Amatör futbol kulüplerin ihtiyaçlarını eski bir sporcu ve zamanın aktif bir yönetici olarak çok iyi bildiğine inandığını dile getiren Gürbüz, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeliği görevinin üstesinden başarıyla geleceğine söyledi ve şöyle konuştu:
“Amatör futbol takımları yöneticileri, kulüplerini ekonomik rant aracı olarak görmezler. Yönetimlerde görev alan bu arkadaşlarım sadece Türk gençliğine karşılıksız hizmet ederler, onlar kimseden talimat almazlar, kazançlarının ve maaşlarının bir kısmını kulüplerinin harcamalarına verirler. Ailesine ve çocuklarına ayıracağı zamanı kulüplerine ayırırlar, sporcularına ayırırlar, yaşamları özveri içinde geçer. Çünkü amatör futbola hizmet eden bu arkadaşlarım Türk sporunun gerçek kahramanlarıdır. Ben bunları çok iyi bildiğim için Bu yüzden ülkem benden spora hizmet bekliyor düşüncesiyle bu görevi kabul ettim. Bundan sonra Türk futbolunun bir neferi olarak bu yolda Amatör futbol takımlarının hizmetindeyim.”

Bu arada İstanbul Amatör Spor Klüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu Bakırköy WOW Otel'de yapıldı. kongreye 494 kulüpten 800'ün üstünde temsilci katıldı. Ali Düşmez’le çekişen Sait Yücel’in yeniden başkan seçildiği kongrede 23 kişilik yönetim şu şekilde oluştu:
Ahmet Akpınar, Burhan Sadıkoğlu, Bahri Savaş, Müjdat Gürbüz, Ahmet Akdeniz, Aslan Polatoğlu, Bekir Uluğ, Enver Şahin, Gökhan Zeybek, Hasan Bozkurter, Hayati Köse, Haydar Uzun, İbrahim Mamati, İlhan Albayrak, Kübilay köse, Mehmet Sevim, Mert Tırpan, Oktay Atınç, Recep Yel, Seymen Gençtürk, Şenol yurtsever, Vedat Dönmez ve Volkan Yılmaz.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...