Salı, Haziran 24, 2008

Keşan'da Türk-Yunan dostluğu için...

ANAFARTALARSPOR: 4 DOXA TİHERU: 2

Hakemler: Çağlar Yıldız, İlhan Karakaya, Erdem Altın
Anafartalarspor: Erhan, Gürkan, Ali, İbrahim, Hacı, Erdinç, Yusuf , Şerif, Arda, Özgen, Emir
Doxa Tiheru: Fuçicidis, Sideras, Kapusiziz, Zapartas, Dautis, Papazoğlu, Liçkas, Keramaris, Mokalis, Atmacidis, Kalaycidis
Goller: Dk. 28 Arda, Dk. 40 Özgen, Dk.65 Şahin, Dk.75 Erhan (pen) / Dk.39-80 Mokalis

HABER-FOTO: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Küme’de mücadele eden Anafartalarspor , geçtiğimiz pazar Yunanistan 1.Amatör Küme takımlarından Doxa Tiheru ile bir dostluk maçı oynadı.
Keşan Atatürk Stadı’nda başlayan karşılaşmayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Tiheru Belediye Başkanı Yorgos Dimiçus eşi Dena Dimiçus, Doxa Tiheru Kulübü Başkanı Atanasios Zapartas, Tiheru Belediye Başkan Yardımcıları Dimitris Mokalis, Dimitris Darusis, Tiheru Meclis Üyeleri; Panayolis Zapartas, Hristos Malatakis ve Evangelos Gaydacis ile Anafartalarspor Kulübü Başkanı Asım Kınık ve çok sayıda taraftar izledi.
Maç öncesi Yunan Milli Marşı ile İstiklal Marşı okundu.
28. dakikada Arda Anafartalarspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 39 dakikada Mokalis durumu 1-1 yaptı. 40. dakikada Özgen nefis bir golle durumu 2-1 yaptı ve ilk yarı Anafartalarspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
65. dakikada Şahin attığı golle durumu 3-1 yaptı. 75. dakikada Anafartalarspor’un kazandığı penaltı atışını kullanan kaleci Erhan skoru 4-1 yaptı. 80. dakikada Mokalis kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşma da Anafartalarspor’un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın sonunda Tiheru Belediye Başkanı Yorgos Dimiçus (sodla) ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan birbirlerine karşılıklı hediye paketleri verdiler.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...