Salı, Haziran 24, 2008

Yunan konuklardan Euro 2008'de Türk Milli Takımı'na destek


Tiheru Belediye Başkanı Yorgos Dimiçus

HABER-FOTO: ERDOĞAN DEMİR
Geçen pazar günü Keşan’da oynanan Anafartalarspor-Doxa Tiheru karşılaşması için Keşan’a gelen Yunanlı belediye başkanı ve kulüp başkanı Türk Milli Takımını Avrupa Şampiyonu olarak görmek istediklerini açıkladıl.
Tiheru Belediye Başkanı Yorgos Dimiçus, Yunanistan’ın Avrupa Şampiyonası’nda elenmesinden sonra kendisinin ve birçok Yunan vatandaşının Türk Milli Takımı’na destek verdiğini belirterek
“Türk Milli Takımı oynadığı futbolla gerçekten büyük bir beğeni topluyor. Yunanistan’ın elenmesinden sonra da komşumuz Türkiye’nin şampiyonada gösterdiği başarı bizleri gerçekten mutlu etti. Yunanistan’da şimdi çok büyük bir kesim Türkiye’nin Avrupa Şampiyonu olmasını destekliyor. Türkiye’nin zor şarlara rağmen Yarı Finalde Almanya’yı eleyeceğine inanıyorum ve bunu gerçekten istiyorum” dedi.
Doxa Tiheru Kulübü Başkanı Atanasios Zapartas da, Türk Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’nda aldığı başarılı sonuçların tüm dünyayı hayrete düşürdüğünü belirterek “Dostumuz ve komşumuz Türk Milli Takımı’nın başarıları bizleri de mutlu ediyor. Ben şahsen Türk Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonu olmasını can-ı gönülden destekliyorum. Zaten Yunanistan’da da herkes Türk Milli Takımı’nın maçlarını izliyor ve başarılı olması için onları destekliyor” diye konuştu.
Dimiçus ve Zapartas ayrıca Anafartalarspor ile Doxa Tiheru takımları arasında oynanan dostluk maçının çok önemli olduğu ve bundan sonra bu dostluk adımlarının daha sık atılmasını beklediklerini de belirttiler.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...