Çarşamba, Mart 12, 2025

Gümüşpınarspor bu sezon özüne döndü



İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Gümüşpınarspor bu sezon U18 takımı futbolcularıyla mücadele ediyor.

Çatalca ilçesi kulübü olmasına karşın, futbolcularının çoğunun başka ilçelerden gelmesi nedeniyle son 6 sezon maçlarını ve idmanlarını Büyükçekmece'de yapan Gümüşpınarspor bu sezon özüne döndü.

Kulüp bu sezon iç saha maçlarını Çatalca İzzettin Stadı'nda oynuyor. Başkan Ferit Kaçar bu sezon A takımla lige girmeyi düşünmediklerini ancak futbolcularından gelen istekle son anda lige girdiklerini belirterek "U18 Ligi'nde şampiyonluğu garantileyen genç takımımız aynı zamanda 2. Amatör'de oynuyor. Gençlerimizin performansıyla gurur duyuyoruz. 2. Amatör onlar için bir tecrübe... Esas hedefimiz gençlerimizle İstanbul elemelerini geçerek Türkiye Şampiyonası vizesi almak.. Onlara güveniyoruz" dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Türkiye U14 Şampiyonası İlk Tur Maç Programı&Sonuçları

Türkiye U14 Şampiyonası 25-28 Mart tarihleri arasında Türkiye genelinde 9 ilden 151 takımın katılımı ile 26 grup merkezinde oynanacaktır.