Cuma, Nisan 28, 2023

Yabancı kulübe saha var, Yenidoğanspor'a yok


Bayrampaşa ilçesini 9 kategoride temsil eden Bayrampaşa Yenidoğanspor Kulübü, ilçe belediyesine ait sahaları kullanamamasına tepki gösterdi. 

Kulüpten yapılan açıklamada "9 Kategoride lige katılan takımlarımızla idman sahası bulamazken, semtimizi temsil etmeyen, liglerle hiçbir alakası olmayan yabancı uyruklu bir takıma belediye sahalarında her gün idman sahası verilmesini doğru bulmuyoruz" denildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 2. Amatör Lig'de yer alan A takımları ve namağlup U17 takımının haftada sadece bir gün -o da yarım sahada ortak- İBB Bayrampaşa Stadı'nı kullanabildikleri belirtilerek şunlar dile getirildi:

 "Necip Uysal Tesisleri'nden sonra şimdi de Bayrampaşa Belediye Stadı'nda idmanlara çıkmasına izin verilen yabancı uyruklu takımlara gösterilen ilgi ve alaka bizim semtimizin çocukları içinde gösterilsin. Amacımız kimseyi kırmak veya kötülemek değil bizler spor kulübüyüz. İmkansızlıklar içinde olsak da semtimizi ne kadar iyi temsil ettiğimizi ve edeceğimizi göreceksiniz. "

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.