Pazar, Nisan 30, 2023

Alibeyköy geriye düşse de kazanmasını 'Bilir'



İstanbul SAL Klasman B Grubu’nda ilk haftayı galibiyetle kapayan iki ekibin nefes kesen maçında Alibeyköyspor Galataspor’u Ali Kemal Bilir’in uzatmada attığı golle 3-2 yendi.

Nurtepe Stadı’nda oynanan ve Cihan Ataş’ın yönettiği maça iki takım taraftarları da ilgi gösterdi. Mücadelenin ilk yarısı genel olarak orta sahada geçse de Alibeyköyspor’un daha etkili olduğu görüldü. Bununla beraber çok iyi savunma yapan ve alan kapatan Galataspor rakibine gol şansı vermediği 45+2’de çok ilginç bir golle öne geçti. Alibeyköyspor kalecisi Özcan takım arkadaşı Toprak’tan seken topu uzaklaştırmak isterken meşin yuvarlak direğe çarptı sonra tekrar Özcan’a çarpıp ağlara gitti: 0-1.

Hakan girdi golü attı
Alibeyköyspor ikinci yarıda kurduğu baskının sonucunu 66’de Cenk Kuşku ile aldı ve skoru 1-1 yaptı. Galata’da oyuna giren tecrübeli oyuncu Hakan Denizci girdikten kısa süre sonra, 74’te topu filelere yolladı ve Galata tekrar öne geçti: 1-2.

Üst üste iki gol
Son bölümde büyük baskı kuran Alibeyköyspor 88’de Hasan Kılıç’la eşitliği sağlarken 90+1’de Ali Kemal Bilir turuncu-mavililere 3 puan getirdi: 3-2.

Alibeyköyspor 2’de 2 yapıp haftayı lider bitirdi. Galataspor ise 3 puanda kaldı.

Haber: Ahmet Karaali

Daha fazla fotoğraf için tıklayın

5 yorum:

Mustafa Deliorman dedi ki...

Alibeyköyspor ün ilk maçı olan İstanbul Bulancak karşılaşmasını izledim.Gerçekten Alibeyköy çok iyi oynamıştı. Dünde iki kez geriye düşmesine rağmen maçı kazandı.

Adsız dedi ki...

Alibeyköyde bu taraftar oldukça maç kaybetmez dün maçı taraftarı aldı

Adsız dedi ki...

Bu maçta sorumlu aramaya gerek yok. Maç direk Galata'nın hocasına yazar. Orta sahası düşmesine rağmen oyuna ağar oyuncu alarak tempoyu kaybetti. Galata'nın oyuncu değişiklikleri Alibeyköy 'ü oyunda tuttu. Ayrıca Galata hücum hattında çok boşluklar bulmasına rağmen süratli oyuncu olmadığı için etkili olamadı.. Ben mactaydım.. Galata'nın hocası inanılmaz hatalar yaparak maçı resmen hediye etti.

Adsız dedi ki...

Galata çok yaslandı. 85 dk kaleye bir şut atan Alibeyköy, 8 dk da 10 şut attı.

Adsız dedi ki...

Bende galata kalecisi gereksiz yere oyunu gerdi ve rakip daha çok hirslandi ve kaleci kırmızı gorebilirdi ayrıca tarafsız olarak seyrettiayrica Alibeyköy 5numara grup larda şov yapıyordu şimdi öyle döndürmekolay değil k

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.