Çarşamba, Nisan 26, 2023

Rüzgarlıbahçespor şampiyonluk için sahada


TFF Bölgesel Amatör Lig 3.Grubun Lideri olan Rüzgarlıbahçespor, Bugün ( Çarşamba ) deplasmanda Pendik Güvenspor ile müsabakaya çıkacak.

Grupta 15 puan ile Lider durumda olan Beykoz temsilcisi ikinci sıradan 12 puanla takipçisi olan Pendik Güvenspor karşısında beraberlik ve galibiyet halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Olası kötü senaryoda ise kalan maçlara bakılacak.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar, " Belki unutulmuş olabilir biz geçen sezon da grubumuzu şampiyon olarak kapatmıştık. Bu senede aynı sevinci yaşamamamıza az kaldı. Pendik Güvenspor maçından alacağımız puanla mutlu sona ulaşacağız. Takımda çok olumlu bir hava mevcut ve yarın oynayacağımız karşılaşmada sahaya çok güzel bir futbol yansıtma düşüncesindeyiz " şeklinde konuştu.

Rüzgarlıbahçespor Teknik Sorumlusu Emre Kocaoğlu ise u sezon şampiyonluğu fazlası ile hak ettiklerini söylerken, " İlk hedefimizi grup şampiyonu olarak gerçekleştirdikten sonra TFF 2.Ligine yükselme maçları için rakiplerimizi beklemek istiyoruz. Takım olarak Pendik Güvenspor maçına yüzde yüz konsantre çıkacağız. Beykoz'a mutlu bir dönüş yapmak istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.