Çarşamba, Nisan 19, 2023

Maltepe Fındıklıspor'da yükseliş sürüyor



İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup'ta sezon kötü bir başlangıç yapan Fındıklıspor yavaş yavaş toparlanıyor. Bu hafta ikinci yarısını 10 kişi oynamak zorunda kaldığı deplasmanda Feneryoluspor'u 2-0 yenen Maltepe ekibi son 3 maçta 7 puan aldı.

Yenisahra Stadı'nda oynanan maçı Semih Şeker, Baransel Siyavuş, Furkan Süleyman Uzun hakem üçlüsü yönetti. Fındıklıspor'un deneyimli ismi Uğur Bilgiç'in seremoniye oğluyla çıkması güzel bir görüntüyü beraberinde getirdi.


Fındıklıspor maçın 8. dakikasında Halilcan Duysak'ın golüyle 1-0 öne geçti. Büyük çekişmeye sahne olan maçın 44. dakikasında Oğuzhan'ın atılmasıyla 10 kişi kalan Fındıklıspor buna karşın başarılı bir savunma ile rakibine gol şansı vermezken 90+3'te Oğuzhan Özkaya skoru belirledi: 0-2.



Fındıklıspor'un başarılı kanat oyuncusu Oğuzhan böylece üst üste 3. maçında da gol attı. Uğur Blgiç de başarılı futbolunu bir asistle süsledi.

Puanını 7 yapan Fındıklıspor haftayı 6. sırada tamamladı. Beş maçını da yitiren Feneryoluspor ise 10. yani son sırada.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...