Pazar, Nisan 23, 2023

Anadolu kaçtı Yenimahalle yakaladı



İstanbul SAL Klasman A Grubu’nda ilk hafta karşılaşmasında Sarıyer Yenimahalle SK ve Anadolu FK 2-2 berabere kaldı.

Beyoğlu Stadı’nda maça Sarıyer Yenşmahalle etkili başladı.. Görkem Andaç ile üst direğe takılan kırmızı beyazlıların Turan Yıldız’la ağlara giden topu ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Bu pozisyonda orta hakem önce gol kararı verirken yardımcı hakem ile görüştükten sonra ofsayta hükmetti. Sarıyer temsilcisi pozisyona uzun süre itiraz etti.
Akabinde 38’de ani gelişen Anadolu atağında Gurur Öncel’in ortasında Erdi Yeşiltepe’nin düzgün vuruşu ağlarla buluştu. İlk yarının uzatma dakikalarında günün etkili ismi Görkem Andaç Kuşatan köşeye vuruşla skora dengeyi getirdi ve ilk yarının skorunu belirledi: 1-1 




Anadolu direklere takıldı
İkinci yarının henüz başında Muhammed Toka’nın uzun pası ile ceza sahasında buluşan Erdi Yeşiltepe sert vuruşla Anadolu’yu 2-1 öne geçirdi. Golden sonra etkili oyununu sürdüren siyah beyazlı ekip Emre Yüceman ve Ahmetcan ile direkleri geçemedi. 

Selman puanı getirdi
Sarıyer temsilcisi Muhammed Gültaşlar, Emre Yatan ve Selman Yıldız hamlesiyle rakip kalede gol aradı. 86.dakikada Selman’ın altı pas üzerinde sert şutunu kaleci Serhat Ceylan müthiş kurtardı. 89. dakikada Turan’ın ceza sahasına pasında kafa ile topu önüne alan Selman’ın yerden sert şutu skora denge getirdi: 2-2 



Doğukan kalesinde devleşti
Uzatma dakikalarında Ahmetcan’ın yakaladığı iki net fırsatta Yenimahalle kalecisi Nevzat Doğukan Yamanarslan adeta kalesinde devleşti ve gol fırsatı vermedi. Zorlu doksan dakikada kazanan çıkmazken, iki takım da Klasman’a bir puanla başladı. Sarıyer temsilcisinde Sercan Canıbeyaz, Anadolu’da Vahap Deniz sakatlıklarından dolayı forma giyemedi.

Maç sonunda Sarıyer Yenimahalle cephesinde hakemlere tepki vardı.

Haber: Erdem Sağolan

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Gözle görülür Sarıyer üstünlüğü ile geçen maçta hakemin yaptıkları ortada.Anadolu FK haberciliği yapmaktan sıkılmadınız

Adsız dedi ki...

Adsız yazma sen adını yazki bileli

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.