Çarşamba, Nisan 26, 2023

Metin: BAL'a çıkan 4 takımdan biri biz olacağız


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda hafta sonunda ilk maçına çıkıp üzgün ayrılan Beykoz 1908 A.Ş. mağlubiyetin izleri silinmeye çalışılıyor.

Boğaziçi ekibinde Yönetim Kurulunun A Takımdan Sorumlu ismi olan Ali Metin yapmış olduğu açıklamada, " Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor maçından alacağımız galibiyetle güçlü bir dönüş yapacağız" dedi.

Beşyüzevlerspor karşılaşmasında tribünlerden olan büyük desteğe karşılık verememekten dolayı çok üzgün olduklarına vurgu yapan Ali Metin, "Ben bu takımda forma giydim, yıllarca tribünlerden destek verdim, gelinen noktada işin farklı bir boyutunda görev nasip oldu. Hepimiz üzgünüz ancak karamsarlığa gerek yok. Bu tür durumlarda tabir edilen bir cümle var - Bu bir iş kazası- diye, böyle bakılmalı" şeklinde konuştu.

Futbolcuların da alınan mağlubiyetten dolayı farklı bir üzüntü yaşadıklarını hatırlatan Ali Metin, " Hafta içinde devam edecek antrenmanlarda çok daha ciddi ve istekli bir görüntü hakim olacak. Ben bu süreçten futbolcularımızın takımı başarı ile çıkaracaklarına eminim. Grubumuzdan 4 takım çıkacak ve bunlardan biri kesinlikle biz olacağız. 6 maçlık yeni bir seri bizleri bekliyor. " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.