Pazartesi, Nisan 24, 2023

54 yaşında hala dinç, hala başarılı: Davut Gecü


İstanbul futbolunun tanınan ve sevilen isimlerinden Davut Gecü, ilerleyen yaşına karşın amatör sahalarda başarı ile mücadele ederken adeta gençlere taş çıkarıyor.

1969 yılında doğan ve 54 yaşında olan Davut Gecü, bu sezona İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Sanayi Mahallesi Spor Kulübü'nde başlarken ara transferde bir diğer Kağıthane ekibi olan Yeşilcespor'a geçti. Bu sezon şimdiye dek tamamı ilk 11'de olmak üzere 8 maçta 692 dakika süre alan Gecü, Sanayi Mahallesi'nde ekseriyetle teknik ekibin üyesi olarak kulübedeydi. Davut Gecü Yeşilcespor'da düzenli oynarken yeşil beyazlılarda genç futbolculara ağabeylik yapmakta...

Davut Gecü, futbola Beşiktaş ekibi Yıldızspor’da başladı. Daha sonra Beşiktaş’a transfer oldu. Siyah-beyazlılarda 2 sene Genç ve Ümit takımda forma giydi. Ahmet Bülent Özsoy ve Serpil Hamdi Tüzün gibi Hocalarla çalışan, Gecü, Akdeniz Üniversitesi Isparta İnşaat Mühendisliğini kazanınca Ispartaspor’a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Burdurgücü, Dikilitaş ve Galata'da Profesyonel oynadı. 

Davut Gecü Ayazağaspor'un 1998 yılında 3.Lige terfi ettiği kadroda kaptanlık yaptı. Deneyimli futbolcu profesyonelde amatöre döndükten sonra Kağıthane ve Beşiktaş ilçelerinde birçok ekipte forma giydi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...